divendres, 6 de març del 2020

EUROPA ES DEFENSA A GRÈCIAEUROPA ES DEFENSA A GRÈCIA

2.500 anys després que 300 espartans paressin a l'exèrcit de Xerxes en el congost de les Termòpiles
1.569 anys després que romans i germànics derrotessin a Àtila als Camps Catalàunics.
449 anys després que Europa aliada sota el nom de la Santa Aliança derrotés a la marina turca a Lepant.
337 anys després que un exèrcit conjunt europeu expulsar els turcs de les portes de Viena.

Europa s'enfronta de nou a les hordes asiàtiques que volen envair el nostre continent, i aquest cop, com fa 2.500 anys torna a ser a Grècia, aquest lloc sagrat i simbòlic per a la cultura europea.

Com en el seu anterior assalt el Turc sap que Grècia és el punt d'entrada als Balcans, la porta del Danubi, des d'on es pot dominar tot Europa. Les rutes d'entrada de "refugiats" que estem veient aquests dies, repeteixen l'ofensiva turca de fa segles, només que aquesta vegada travessen el Danubi i arriben als mars de nord d'Europa, el Bàltic i el mar del Nord. És una ofensiva demogràfica total.
Tots sabem que no es tracta de l'arribada de refugiats sinó d'una conquesta etno-religiosa per part dels turcs-islàmics, cosa que confirma sense cap mena de dubte el seu president el sultà Recep Erdogan en declarar: "L'exèrcit turc és l'últim reducte de l'islam que mor per Al·là. Tothom veurà del que és capaç l'exèrcit turc".

I aquesta vegada Turquia compta amb la col·laboració inestimable de "l'enemic interior", la premsa multicultural i immigracionista, de la qual TV3 és l'exemple més menyspreable i les ONG finançades per aquest avantatjat aprenent del diable que és George Soros.

Europa no s'ha rendit, el primer ministre hongarès, Viktor Orban, un dels baluards de la nostra civilització ha anunciat la mobilització de l'exèrcit hongarès. Hongria torna a fer honor al jurament que van fer els seus nobles a l'Emperador sacre-germànic Otó I al segle X, qui després de derrotar-los, els va deixar instal·lar-se a Pannònia (actual Hongria) a canvi de defensar Europa de qualsevol invasió asiàtica, van complir el 1956 i compleixen en 2020. El seu honor és la seva lleialtat a la paraula donada. Amb ells també anuncien la seva mobilització tots els països eslaus del grup de Visegrad, ells són l'Europa de la dignitat. El 2020 tornarem a vèncer si Europa perd tota esperança d'ajuda exterior (OTAN) i els seus exèrcits actuen units en clau europea i no atlantista. Una nova victòria d'aquesta aliança europea podria marcar un punt d'inflexió per recuperar la idea d'exèrcit europeu únic.

Els Balcans són la zona geopolítica més important per mantenir la pau i l'estabilitat d'Europa, per això ens ataquen aquí, però per això mateix -com assenyala el geopolític Robert Steuckers- "els europeus han de mostrar una unitat inflexible en els Balcans i han d'evitar qualsevol marge de maniobra de Turquia en aquesta regió".

Aquests dies ens estan arribant imatges de Grècia i de com els seus soldats i els seus ciutadans estan fent front amb valentia, amb honor i amb orgull als invasors, estan demostrant que per les seves venes encara corre la sang dels 300 de Leònides. L'esperança de la victòria i la resurrecció de l'orgull europeu existeix, ells són la mostra.

"Torneu amb els vostres escuts o sobre ells", deien les dones espartanes en acomiadar els seus homes. Ni un pas enrere, Europa es defensa a Grècia.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top