dijous, 1 de setembre del 2016

GEORGE SOROS HEUS AQUÍ L'ENEMIC.






Vivim en l'època de la desinformació, la manipulació i la intoxicació informativa. Diàriament patim un bombardeig mediàtic amb efecte anestesiant, l'objectiu és evitar la reacció normal i lògica que haurien de tenir els pobles europeus d’avant el que estem patim: una invasió demogràfica, acompanyada de violacions, actes terroristes, vexacions, violència, i tot això amb la col·laboració necessària de la classe política. Només d'aquesta manera es pot explicar la passivitat de les nostres societats.
No tots cauen en aquesta hipnosi col·lectiva, i són molts -cada vegada més- els que veuen la situació real i la gravetat del problema -o almenys una part d'ella-. Cada vegada són més els que són conscients d'aquesta invasió que té com a objectiu convertir els europeus en minories demogràfiques en els nostres respectius països, cada vegada són més els que es revelen contra el fanatisme islàmic, els que assenyalen la clara relació entre violacions i delinqüència i immigració. Tot això és real i és sens dubte positiu, només des d'aquesta presa de consciència es podrà reaccionar per revertir la situació.
 No obstant això són menys els que veuen la profunda dimensió de tot el que està passant i que ja es va començar a preparar en els anys 70 amb el progressiu rentat de cervell de la població europea a càrrec de personatges com Daniel Cohn-Bendit àlies "Dani el vermell ", Bernard Henry-Lévy i tota l'anomenada" Escola de Frankfurt ". Els primers personatges de la super-classe mundialista que ha dissenyant i preparat aquesta invasió. Un exemple clar i públic del que diem són les informacions aparegudes sobre el milionari judeo-americà, George Soros en què es prova que és ell qui finança els moviments "anti-racista", i el que gasta ingents quantitats de diners contra els partits anti-immigració europeus.
http://www.breitbart.com/london/2016/08/18/eu-elections-soros-populism/ i ara entestat a financiar el que sigui perquè Marine Le Pen no sigui la propera presidenta de França. (http://resistancerepublicaine.eu/2016/08/21/soros-a-mis-970000-dollars-sur-la-table-pour-empecher-lelection-de-marine-le-pen-et-nous-islamiser /) . Soros sempre té lacais per completar els seus plans, en aquest cas era obvi qui anava a ser l'encarregat de la part "política" del seu sabotatge a Marine Le Pen i a les lliçons franceses, el megalòman Nicolas Sarkozy (http://internacional.elpais.com/internacional/2016/08/22/actualidad/1471877371_859718.html) ¿Democràcia és poder popular o poder dels diners?

Per si algú dubta i encara creu que "Occident" farà front a l'islamisme, adjuntem aquesta decisió de l'ONU de pressa a França perquè revoqui la prohibició el burquini (http://www.elmundo.es/sociedad/2016/08/30/57c563d6e5fdea122e8b4621.html). Mundialisme sempre rima amb islamisme.

Aquesta és la realitat per a qui la vulgui veure i per a qui vulgui entendre al que ens enfrontem, que sí que és una invasió islàmica, però entesa com a arma de la súper-classe mundialista i els poders internacionals per acabar amb els pobles d'Europa. I el que segueixi dubtant, que doni un cop d'ull a aquestes informacions en què es parla de les campanyes de Soros per destruir els països "conservadors" a través de l'avortament (http://www.actuall.com/vida/el-oscuro -pla-de-sorus-per-doblegar-a-els-països-catòlics-i-conservadors-mitjançant-el-avortament /) de com sembra el caos per tot el nostre continent (http://www.telesurtv.net/bloggers/George-Soros-sembrador-del-caos-global-desde-Ucrania-hasta-los-Balcanes-segun-DC-Leaks-20160828-0001.html) ,o de com ell ha finançat la massiva arribada de refugiats a Europa (http://www.enricravellobarber.eu/2015/11/refugiats-una-estrategia-dels-eua.html#.V8cBiaJxMxI)

George Soros l'enemic real per a qui vulgui assenyalar-ho, per als que sabent-ho, no s'atreveixen a fer-ho, els deixem aquesta frase de Voltaire: "si vols saber qui et domina, fixa't en qui no t'atreveixes a criticar”.

Enric Ravello Barber


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top