dimarts, 5 de novembre del 2019

L´ENEMIC MÉS SUBTIL.



El SNP diu que Escòcia necessita més immigració per compensar la pèrdua de població deia el seu portaveu al Parlament britànic de Westminster, Ian Blackford, res de nou, perquè l'anomenat partit "nacionalista" escocès, no ho és realment, és un altre partit esquerrà mundialista que vol imposar el seu projecte globalista sobre un determinat territori, en aquest cas Escòcia, amb l'objectiu final de crear un malson multi-racial i multi-cultural que acabi per sempre amb la identitat autòctona.

Una situació similar, si no pitjor, la tenim en la propera Irlanda, el Sinn Féin, partit de l'alliberament irlandesa per excel·lència, braç armat de l'IRA, que va lluitar perquè la identitat irlandesa no fos absolutament eliminada, com volia l'invasor britànic, s'ha convertit avui en el principal baluard de l’immigracionisme, el muliticulturalisme i la destrucció de la identitat a l'illa Esmeralda. Sinn Féin que en gaèlic vol dir "Nosaltres sols" ha deixat d'apostar per "nosaltres" i ara ho fa per "ells". Els nostres amics de Identity Ireland, ens parlen de tensions internes en el partit que esclataran després de la mort de Gerry Adams.


Més a prop de Catalunya, tenim el cas basc, en què en pocs anys el nacionalisme ha passat de defensar una idea de la identitat basca a mantenir un discurs universalista i anti-identitari, només cal recordar les paraules d'Arnaldo Otegi a la pel·lícula- documental "La piedra contra la pared" de 2003, deia en aquells dies: "Som els últims indígenes d'Europa", "el dia  què Lekeitio o Zubieta,  mengi hamburgueses, la música sigui música rock americana i  tothom vesteixi roba americana, i deixi de parlar la seva llengua per parlar anglès, i tothom, en comptes d'estar contemplant les muntanyes, estigui funcionat per internet. Per a nosaltres, serà un món tan avorrit que no valdrà la pena viure ", avui, el seu partit fanàtic partidari de l'acollida de refugiats i de les portes obertes, està fent el possible per convertir a Euskal-Herria en un lloc on no valgui la pena viure. Tasca en la qual té l'absoluta complicitat anti-identitària del PNB, el llavors president Xabier Arzalluz deia en aquesta mateixa pel·lícula: "El fet de que en un poble petit com aquest, s'hagin mantingut unes característiques de tipus genètic i serològic durant milers d'anys  suposa la creació de maneres, de cultura i de llengua "

Aquest mateix procés agreujat i ampliat està passant a Catalunya com ja hem assenyalat en diversos articles. A casa nostra l'afany de destrucció de la identitat i cultura catalana d'ERC està molt per sobre de qualsevol altra consideració. Però no és només ERC, tot l'entramat "processista" des PDeCat a CUP passant per ANC i Omniun cultural no és més que una "maquinària per destruir Catalunya". Es destrueix tot el nostre passat, s'ignora com neix Catalunya, s'amaga a Guifré el Pilós i Jaume el Conqueridor, als Almogàvers, s'insulta a sant Jordi (Jordina ara per la CUP) i s'inventen un país obert i de tots que només ha existit en les seves malaltes i masoquistes imaginacions.

El gravíssim problema que converteix aquests partits en el perill més subtil per a la conservació de la identitat dels pobles europeus és que aprofiten la lògica i positiva consciència identitària i desig de llibertat dels seus pobles, per destruir-cultural i demogràficament. Un joc pervers i criminal

Al final cal veure les coses com són, tots aquests partits "suposadament nacionalistes" (SNP, Sinn Féin, Bildu, ERC-CUP, PDECat JxC) són només titelles del mundialisme que manipulen sentiments populars d'identitat i llibertat per imposar el seu projecte mundialista i immigracionista, i per tant la desaparició dels seus pobles.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top