dilluns, 24 de setembre del 2018

COM CONSTRUIR EUROPA.


Les eleccions europees s'acosten i el nerviosisme de la classe política immigracionista augmenta; el protagonisme de Matteo Salvini, el cas d'Àustria, el rebuig d'Orban a complir els dictats de la UE que obliguen a Hongria a acollir refugiats en contra de la voluntat democràtica del poble hongarès, són senyals de que hi ha  cada vegada més una major resistència a la dictadura immigracionista dels tecnòcrates de Brussel·les i d'Angela Merkel.

En aquest context cal referir-se a les declaracions de l'eurodiputat liberal belga Guy Verhofstadt, assenyalant que la UE s'enfronta a una dilema "o construir Europa o que triomfin el nacionalisme", Guy Verhofstadt va anunciar el suport a la coalició que per a les eleccions europees encapçalaran els polítics anti-identitaris Macron i Albert Rivera.
Doncs no senyor Verhostatd, no, s'equivoca de plantejament, les seves declaracions no són més que el reflex de la seva ideologia mundialista-jacobina, el seu concepte  "europeu" abstracte i despersonalitzat no existeix, i menys si se li pretén donar contingut omplint el nostre continent d'immigrants estranys a les nostres cultures i als nostres pobles.

És precisament el contrari, Europa només pot triomfar si es construeix sobre les seves identitats reals, orgàniques, arrelades i centenàries. No és "europeu" en abstracte; si som europeus, és precisament perquè som catalans (o suecs, o polonesos o flamencs, o escocesos). Europa és a través dels seus pobles. Europa es defensa, defensant la identitat dels seus pobles, perquè els pobles són les manifestacions concretes i vives d'aquesta comuna civilització europea.

I només es podria construir una Europa política, a partir d'aquestes realitats concretes, no "inventat un europeu abstracte!"

Precisament per això nosaltres ens oposarem amb totes les nostres forces a la seva nefasta coalició política capitanejada pels no menys nefastos Macron i Albert Rivera, i estarem amb els nostres amics europeus treballant pel triomf de la coalició identitària liderada per Matteo Salvini.
Perquè la nostra lluita és per l'Europa dels pobles, l'Europa de les identitats. L'única Europa possible.

Enric Ravello.Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top