dilluns, 13 d’agost del 2018

TORRA; PUIGDEMONT I JxC: UNS IMMIGRACIONISTES MÉS.


Recentment, el president Torra s'ha unit a la demanda de Colau i demana l'arribada del vaixell carregat de refugiats al port de Barcelona, ​​per a alguns ha estat una sorpresa desagradable; per a altres, la confirmació del que venim dient, encara que a molts no els agradi escoltar: JxC-PDCat és un partit malaltís pro-immigracionista, tant com ho és Ada Colau, ERC, CUP etc ... i per tant és un enemic de la identitat i del poble català: mentre no s'assumeixi això, molts nacionalistes catalans, seran còmplices de la tasca de desconstrucció nacional a les mans de JxC-PDeCat i els seus còmplices. I diem assumir, perquè saber i ells saben, no hi ha més que llegir les constants  declaracions dels seus líders en aquest sentit; però falta el que només pot faltar al poble català: rigor, serietat i fermesa en la presa de postures.

Les de Torra, no són declaracions que trenquin cap fil dialèctic del PDeCat, només cal recordar les del mateix Puigdemont, i les de tots ells tres després de l'infame atac terrorista, que -gràcies als vots de PDeCat- els mitjans van haver d’anomenar "d’atemptat radical ", per poder amagar la paraula islamista o gihadista, que fa tremolar les seves infantils consciències- o les trucades del mateix Puigdemont a obrir les portes de Catalunya als" pseudo-refugiats".

Aquesta és una de les claus de la política catalana actual: cal perdre tota esperança en JxC-PDCat, que mai aconseguiran la independència, però sí faran el possible per omplir Catalunya d'immigrants del Tercer Món. El que es negui a assumir aquest desastre, ja sap el que ha de fer: unir-se a l'únic partit català nacionalista que demana el tancament de fronteres i la defensa de la nostra identitat i del nostre poble: SOM Catalans, és qüestió de realisme ... i de valentia.

Enric Ravello Barber
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top