divendres, 10 d’agost del 2018

SALVINI FRONT COLAU: L´ORDRE CONTRA EL CAOS.


Fa pocs dies Matteo Salvini va reproduir i comentar en les seves xarxes socials una entrevista a l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, en la qual aquesta -per suposat saltant-se tot protocol polític quan algú és dirigeix a un ministre d'un país soci del UE- qualificava Matteo Salvini de representar "el caos, i el desordre", i de ser "el destructor de la idea d'Europa i de democràcia".

Coincidint en el temps amb aquestes declaracions, uns manters -tolerats i promocionats per la seva gestió municipal- atacaven i gairebé mataven un turista americà a les rambles de Barcelona; dies després tots els grups d'oposició presentaven una moció contra ella per ser incapaç d'assegurar la seguretat ciutadana a la capital de Catalunya. El seu govern municipal, només pot rebre la qualificació del caos absolut, el desordre, l'anarquia i el desastre: el fracàs del seu malson multicultural.

Amb aquests antecedents, Colau mostra la més impressionant falta de respecte al poble italià i les seves decisions sobiranes; Salvini ha aconseguit pujar al poder per la força de les urnes i no fa més que créixer en consens entre els votants italians. Que Ada Colau s'atreveixi a afegir que és "el destructor de la idea d'Europa", és una altra estupidesa d'aquesta lamentable política, no sabem quina idea d'Europa té aquesta inepta, però ens podem fer una idea recordant la seva frase segons la qual " els immigrants són l'única salvació d'Europa".

No senyora Colau, el que realment són l'única salvació per a Europa, són les polítiques que està desenvolupant Matteo Salvini, polítiques per acabar amb el caos migratori, amb l'allau del Tercer Món, amb el tràfic il·legal de persones, amb la delinqüència generalitzada, amb les subvencions als de fora per donar-les als de casa; això és el que necessita Europa, i això és el que està fent Matteo Salvini.

Però no cregui, senyora Colau, a Catalunya cada vegada som més els que mirem amb admiració a la LEGA i a Salvini al qual vostè -gestora del caos- s'atreveix a criticar. Nosaltres som els amics de Salvini i de la seva LEGA, i estem preparats per fer el salt polític que aquest país necessita, com a primer mesura política: portar a l'oposició a vostè i a tots els que sota el fals progressisme estan convertint Catalunya en un infern.

Enric Ravello Barber.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top