divendres, 5 de maig del 2017

JORNADA DE CONFERÈNCIES DE FILIP DEWINTER I ENRIC RAVELLO A SANTIAGO DE XILE.

El passat 27 d'abril va tenir lloc un cicle de conferències dedicat a la Unió Europea, la immigració i la islamització al Gran Hotel Hyatt de Santiago de Xile.

La sala reservada per a l'ocasió va quedar totalment plena de públic xilè interessat en tenir informació directa sobre aquests temes.

La primera conferència va ser la d'Enric Ravello, en la qual es va abordar el tema de la Unió Europea, com un procés d'unificació europea concret i necessari, i l'única opció geopolítica dels pobles europeus de construir-se com a agent polític determinant en el món multipolar del segle XXI. Durant la xerrada es van analitzar els intents de crear un Eurocos militar al marge de l'OTAN després de la caiguda del mur, i com aquests intents van fracassar per obra de la diplomàcia nord-americana, que també va atacar a un euro que amenaçava l'hegemonia mundial del dòlar.
Ravello va acabar analitzant aquest anomenat "euroescepticisme" que en els últims anys s'ha anat obrint pas entre els partits -en uns molt més que en altres- "nacionalistes" o "populistes" -que anteriorment havien fet servir la paraula Europa en sentit positiu-, el que ha fet caure el seu discurs en posicions anti-populars i en certa mesura a-històriques, amb conseqüències en els seus resultats electorals com es va veure recentment a les eleccions neerlandeses i es veurà a la segona volta de les eleccions franceses aquest cap de setmana. Ravello va fer una crida als partits nacionalistes per superar aquest discurs "euroescèptic" i passar a una proposta concreta de construcció europea des de la nostra perspectiva ideològica. Per acabar Ravello es va referir a la situació política de Catalunya i a la  problemàtica realitat pel que fa a la immigració.

Filip Dewinter, va titular el seu discurs "Pro Defensio Christianitatis", lema d'un comte flamenc anomenat Philip durant les Croades, comte al que Flandes va donar  la seva bandera del lleó negre sobre fons groc, i Filip Dewinter el seu nom, completat pel lema "To defend our European Heritage ".
Dewinter va fer una exposició sobre la situació de la immigració a Europa occidental, amb xifres i dades contundents que el van portar a qualificar el que els mitjans de comunicació diuen "immigració" com una autèntica "invasió" l'objectiu final és la substitució demogràfica dels europeus . Les dades van causar sorpresa i alarma entre el públic xilè que va entendre clarament la gravetat del procés, un procés -el migratori- que comença també a ser visible al país que segueix els Andes o de la transandina amb l'arribada massiva de paraguaians, bolivians i en els últims temps d'haitians.
Dewinter va fer un recorregut històric sobre els tres assalts de l'Islam a Europa,  i tot el seguit de problemes que a comportat als europeus el fet de  rebutjar els dos primers, i el perill que aquest tercer es converteix en el definitiu, posant l'accent en l'amenaça turca que plana avui sobre Europa

El col·loqui va acabar donant pas a les preguntes del públic xilè, i es va establir un enriquidor diàleg, tancant finalment amb  una entrevista amb els mitjans de comunicació xilens.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top