dimarts, 8 de setembre del 2015

PSEUDO REFUGIATS: ES TRACTA DE MATAR A EUROPA.



Fa pocs dies, el diari austríac InfoDirekt, feia públic un informe de l'Österreichischen Abwehramts (el servei secret austríac), segons el qual organitzacions no-governamentals dels Estats Units estan darrere del finançament del tràfic d'immigrants cap a Europa. Segons la informació publicada, els costos per persona per arribar a Europa estarien molt per sobre dels 3.000 euros dels que parlen els mitjans, i estaria entre 7.000 i 14.000, segons sigui el punt d'origen, un preu inabastable per als immigrants. El Servei d'Intel·ligència austríac "intueix que organitzacions que procedeixen dels Estats Units, han creat un model de co-finançament que contribueix a ajudar a pagar els vedats a les màfies de traficants d'immigrants" i investigant aquestes organitzacions ha arribat a la conclusió que , són les "organitzacions no governamentals" que sota l'etiqueta de "humanitàries" i de "defensores dels drets civils" han actuat en diversos països àrabs i europeus (Ucraïna és el cas més recent) com desestabilitzadors, totes elles creades directament per el Departament d'Estat dels EUA, o per l'especulador internacional, el jueu-americà, Georges Soros.

Primaveres àrabs...
Com ja vam dir en articles passats, les anomenades "primaveres àrabs" no eren més que una operació d'Estats Units per desestabilitzar el Nord d'Àfrica i Orient Pròxim, deixar-lo en mans d'islamistes i provocar èxodes de població a Europa. Un cas evident és el de la Líbia de Gadaffi, com recentment recordava el primer ministre hongarès, Viktor Orban, un Estat eficaç contra les màfies de la immigració i avui, després de la intervenció "humanitària", dels EUA, Regne Unit i França un cas en mans de l'islamisme radical i un dels punts clau de la invasió immigrant a Europa.
Un segon objectiu clau d'aquestes "primaveres" era destruir al règim nacionalista, laic i socialista de Assad a Síria, per això EE.UU, Londres i París (amb el suport explícit de Rajoy) es van dedicar a armar i instruir militarment als grups de l'oposició gihadista, dels quals ha sorgit el criminal Estat Islàmic, mentre ordenaven l'embargament d'armes al legítim règim sirià. Del caos creat per les potències occidentals i les seves conseqüències dramàtiques tots tenim notícies, afortunadament en aquest cas, la Rússia de Vladimir Putin, s'ha reafirmat en la seva posició d'ajudar militarment el govern del Assad i la setmana passada va enviar matèries i tropes perquè Damasc pugui continuar la seva batalla contra els criminals integristes.


... tardor europea.
Més enllà de tot això, hi ha la voluntat de provocar el caos a les societats europees. La immigració és l'arma del mundialisme (d'aquell anomenat Nou Ordre Mundial) per eliminar la nostra identitat com a civilització. És una evidència que ningú pot negar objectivament, la immigració ja existeix, les seves taxes de natalitat i el rime d'arribada de refugiats -300.000 el 2014, 800.000 el 2015 i 2.000.000 previstos per 2016- convertirà a la població europea aviat en minoritària en moltes zones del nostre continent.
Grans culpables de tota aquesta situació són els governs europeus, governs que avui sóc incapaços de defensar les seves fronteres i la seva població. Una UE que és incapaç de traçar una política exterior pròpia que no sigui seguidisme dels EUA
Les primeres mesures per solucionar aquesta crisi, és que la UE tingui la valentia de tancar les seves fronteres immediatament (els refugiats han d'anar als riquíssims països del Golf amb qui comparteixen religió i costums) i atacar militarment fins a destruir sense pietat l'Estat Islàmic - un dels culpables de la situació que està provocant aquest èxode massiu. Però l'única solució real i estable és l’arribada al poder de governs que posin per damunt de tot la defensa dels seus ciutadans, la seva seguretat i les seves societats sense complexos estúpids, ni submissió psicològica i política a aquesta invasió organitzada que té com a objectiu la destrucció dels nostres països i de la nostra manera de vida.

Enric Ravello Barber.












Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top