dijous, 15 de maig del 2014

CONTRADICCIONS ESSENCIALS: CATALUNYA O "PAÍS NOU"


Som testimonis d'una creixent i insalvable contradicció entre els que defensem una Catalunya catalana i els que dissenyen-entre efluvis de fantasia multiculturals i oblits de la sensibilitat catalana - un quimèric "país nou", que de català tindria el nom i poc més: la cooficialitat del castellà que s'anuncia, és l'avantsala de la proposta de cooficialitat per l'urdú, i altres llengües ... com anomenar-les? Potser "neo-catalanes" en terminologia d'Àngel Colom.
I és que aquest "nou"-aquí tot és nou-"catalanisme" trenca amb el catalanisme històric, basat en la defensa de l'arrel popular i identitària de Catalunya, fa tabula rasa dels teòrics de la defensa de la catalanitat i s'oposa als plantejaments que han donat lloc a la defensa de Catalunya com a nació, per no parlar de la diametral oposició amb les opinions de personalitats com Heribert Barrera.
Ara veiem com CiU (integrada per "democristians") mobilitza musulmans en les seves campanyes explicatives del "nou estat", veiem com republicans laics i laïcistes d'ERC donen-entusiasmats de multiculturalitat - discursos en mesquites amb presència d’imants però nul·la presència de dones , o com les CUP es nega a condemnar el burca, símbol d'opressió i d'imposició masclista com pocs.
Per veure, fins veiem com CiU que s'avergonyeix de rebre Roberto Maroni, líder de la Lega Nord, una formació que ha donat el seu suport a la independència de Catalunya al Parlament italià i és el partit més votat en Llombardia i Vèneto, però s'enorgulleix d'incloure un islamista -radical o semi- en les seves llistes electorals.
En aquesta destrucció de la catalanitat de Catalunya i la seva permuta per un melting-pot despersonalitzat, suposem que tirem a un progressiu arraconament de la senyera, les quatre barres fan referència a la sang i la terra catalana d'una forma gens "inclusiva", d’una gradual desaparició dels Almogàvers dels manuals d'història, ja que el seu exemple no és precisament el de la "convivència entre cultures", de l'eliminació de tota referència a Jaume I el conqueridor i els consegüents processos d'expulsió de musulmans i repoblació amb catalans dels territoris dels Regnes de València i de Mallorca i, per descomptat, de qualsevol menció als assalts, durant tota l'Edat Moderna, de pirates barbarescos a les nostres costes amb l'objectiu d'emportar dones catalanes als harems i nens catalans a la esclavitud.
Molt ens temem que aquest procés de descatalanització progressiva, pugui també afectar el romànic català, a les parets dels temples podran anar apareixent grafits de rapers perquè ningú se sent "exclòs", i com a exemple del "nou art" del "país nou "i epitafi per la mort -per immigració i estupidesa- de Catalunya.

Enric Ravello i Barber
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top