dimecres, 5 de juny del 2013

OSONA, EL QUE NINGÚ S'ATREVEIX A DIR SOBRE LA DELINQÜÈNCIA IMMIGRANT.




Una senyora de 55 anys és assaltada amb intimidació i violència per un magrebí per robar-li la bossa, dies abans un grup d'immigrants assalten la casa d'uns parents seus, aquests havien sortit i un immigrant major ,que vigilava el seu domicili, va avisar a uns altres més joves perquè entressin en aquest moment i ho desvalisessin. Aquesta mateixa setmana una altra dona sofreix el robatori de la seva bossa per part de tres magrebins, i poques hores després una altra dona és llançada al sòl a plena llum del dia i en el centre de la ciutat, també per un grup d’immigrants que li roben de nou la bossa. No és el guió d'una pel·lícula de terror, és l'ocorregut la setmana passada a Manlleu, a la comarca d'Osona, fa uns anys una de les zones més tranquil·les i pacífiques de Catalunya. Avui és un lloc on les dones no poden sortir a passejar amb la seva bossa –les raons han quedat clares– els cotxes que es queden al carrer apareixen al matí següent sense  retrovisors, el passeig nocturn és un record del passat, les cases han de romandre tancades i barrades, els nens no han de sortir a partir de determinades hores…no diguem les nenes. La tensió i l'estrès permanent en què viuen els seus habitants ha transformat la seva vida és una constant tensió de la qual ni mitjans de comunicació ni polítics volen saber gens.
Censura covardia i manipulació
La inseguretat i la violència immigrant no és l'única xacra que han de sofrir els habitants d'Osona. La covardia i la manipulació dels mitjans d'informació és menys greu però si cap més feridora. De tots els fets relatats anteriorment, el Nou9 –diari de la comarca – només es va fer ressò de l'últim succés, referint-se als autors del mateix amb l'eufemisme de “petits delinqüents”.
La por malaltissa del políticament correcte, la autocensura paralitzant dels mitjans de comunicació, la manipulació castrant del discurs dominant obliga als periodista a amagar permanentment la realitat, usant perífrasi, girs i termes per ocultar la veritat, una veritat que incomoda, que molesta i que xirria enfront de la modèlica “integració” i “convivència multicultural” que alguns cervells al.lucinats intenten fer-nos creure. 
És el mateix cas que a França quan es parla de la delinqüència dels “joves” per no parlar de la delinqüència dels immigrants, a Suècia quan es parla de “conflictes en els suburbis” per no parlar de conflictes en barris d'immigrants i protagonitzats per immigrants, o ara quan el Nou9 parla de “petits delinqüents” perquè no s'atreveix a parlar d'agressions constants dels immigrants a la població catalana.
És por covarda i menyspreable que es converteix en insult per a les víctimes d'aquesta violència (sempre catalans) i coartades permanents pels acossadors i delinqüents (sempre immigrants).
Quan la delinqüència és conquesta territorial
Ens diu l'escriptor francès Guillaume Faye en el seu llibre La Colonisation de l´Europe. Discours vrai sud l´inmigration et l´islam “la delinqüència dels joves afro-magrebins és també un mitjà de conquesta del territori i d'expulsió dels europeus”. Perquè aquesta és la realitat que ningú vol veure, la violència i la delinqüència immigrant és part d'un procés de conquesta territorial. No és un fet purament policial, és el reflex del conflicte ètnic que s'aveïna. Com també assenyala Faye, la delinqüència no pot explicar-se exclusivament per motius econòmic o de suposada exclusió social.
Cal recordar que els magrebins viuen en condicions soci-econòmiques molt pitjors als seus països d'origen i aquí no generen aquest tipus de delinqüència. Amb el que l'explicació soci-econòmica falla, perquè no contempla el motiu real d'aquesta violència: l'odi i l'afany de destrucció cap a tot el català (o l'europeu en general), una mena de complex cap a la terra que els acull tan estúpida com innocentment. Amén de crear espais urbans on només imperi la seva llei i la seva violència a manera de les “zones de no-dret” que existeixen a França, on la policia no s'atreveix a entrar i els immigrants es regeixen per les seves pròpies lleis, generalment la sharia islàmica.
L'argument de la “exclusió” és igualment absurd, des que la majoria d'ajudes municipals i subvencions públiques tenen com a destinació a la joventut immigrant en perjudici d'unes classes populars catalanes cada vegada més empobrides i hostigades.
Aquest és el teló de fons de la inseguretat que es viu a Osona –i en altres parts de Catalunya– és part del procés de conquesta territorial per part dels immigrants, procés que va acompanyat d'unes taxes de natalitat vertiginoses, amb xifres d'un 51% de naixements immigrants a Manlleu i un 50% a Vic durant 2012. Mentrestant els mitjans políticament correctes poden tapar tot això parlant de “petits delinqüents” però els osonencs i els catalans han de tenir clar el que està en joc: el nostre país i el futur de la nostra gent.
Enric Ravello
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top