dilluns, 23 d’abril del 2012

MARINE LE PEN ACONSEGUEIX EL 18% DE VOTS EN EL PRIMER TORN DE LES PRESIDENCIALS FRANCESES.

El 18% de vots assolit per Marine Le Pen en la primera volta de les presidencials franceses és la nota política més destacada dels comicis celebrats a França aquest diumenge. Poc importa i poc va a canviar si Sarkozy ha de fer la mudança de l'Elisi o si Hollande no confirma el que tots els sondejos anuncien.
Malgrat l'important percentatge de vots assolit, Marine Le Pen no estarà en la segona volta. Cap mitjà de comunicació s'atreveix a assenyalar-ho però és obvi que si els francesos de papers (“immigrants i fills d'immigrants amb nacionalitat francesa) no haguessin votat, Le Pen estaria en la lliça final per la presidència de la República. La immigració també té conseqüències directes sobre la vida política dels països europeus. Aquests “francesos de papers” constitueixen la “immigració camuflada”, aquesta que no apareix en estadístiques de població ni en estudis de sociologia política però que s'ha convertit en un factor condicionant de la vida política francesa.
Com dèiem en el nostre últim article abans de les eleccions, Marine Le Pen va recuperar el terreny perdut, insistint en un missatge radical, i presentant-se com la “candidata contra el sistema”. Ens congratulem que es donés quenta a temps del erroni i nefast que era per a la seua candidatura intentar assimilar-se al políticament correcte, perquè en tal cas el seu espai polític ja estava ocupat i ben ocupat pels partits tradicionals. Doncs recordem que si ben el resultat de Marine Le Pen és realment bo, en 2000 la suma dels dos candidats nacionalistes: Bruno Megret (2,34%) i Jean Marie Le Pen (16,80%) va donar el 19,20% i va permetre la presència de Jean Marie Le Pen en la segona volta. Una prova més que la pretesa “desdiabolització” no té ni sentit ni rèdit polític.


El gran èxit de Marie Le Pen ha segut saber recollir el vot dels indignats amb el sistema i dels afectats per la globalització, la desindustrialització i la immigració massiva que atempta greument contra els drets socials dels treballadors gals. En aquest terreny ha guanyat clarament la batalla a líder del Front d'Esquerres, Jean-Luc Mélenchon, que no ha trigat en llevar-se la carta de “opositor radical” per demanar sense condicions el vot per al socialista François Hollande. Marine ha estat clara i taxativa en aquest sentit, assenyalant a Sarkozy i Hollande com les dues cares de la mateixa moneda, aquesta moneda devaluada que representa la classe política liberal-socialdemòcrata avui convertida en pelele del FMI i de l'alta finança internacional. 
Marine Le Pen ha declarat que “això no ha fet més que començar” i que el seu objectiu és “fer explotar el sistema”. Objectiu compartit per totes les forces identitàries europees involucrats tots en la mateixa batalla política. 

Enric Ravello

                                                                    *   *   *   *
MARINE LE PEN LOGRA EL 18% DE VOTOS EN EL PRIMER TURNO DE LAS PRESIDENCIALES FRANCESAS.
El 18% de votos logrado por Marine Le Pen en la primera vuelta de las presidenciales francesas es la nota política más destacada de los comicios celebrados en Francia este domingo.  Poco importa y poco va a cambiar si Sarkozy tiene que hacer la mudanza del Elíseo o si Hollande no confirma lo que todos los sondeos anuncian.
A pesar del importante porcentaje de votos logrado, Marine Le Pen no estará en la segunda vuelta. Ningún medio de comunicación se atreve a señalarlo pero es obvio que si los franceses de papeles (“inmigrantes e hijos de inmigrantes con nacionalidad francesa) no hubieran votado, Le Pen estaría en la liza final por la presidencia de la República. La inmigración también tiene consecuencias directas sobre la vida política de los países europeos. Estos  “franceses de papeles”  constituyen la “inmigración camuflada”, ésa que no aparece en estadísticas de población ni en estudios de sociología política pero que se ha convertido en un factor condicionante de la vida política francesa.
Como decíamos en nuestro último artículo antes de las elecciones, Marine Le Penrecuperó el terreno perdido, insistiendo en un mensaje radical, y presentándose como la “candidata contra el sistema”. Nos congratulamos que se diera cuanta a tiempo de los erróneo y nefasto que era para su candidatura intentar asimilarse a lo políticamente correcto, porque en tal caso su espacio político ya estaba ocupado y bien ocupado por los partidos tradicionales.  Pues recordemos que si bien el resultado de Marine Le Penes realmente bueno, en 2000 la suma de los dos candidatos nacionalistas: Bruno Megret (2,34%) y Jean Marie Le Pen (16,80%) dio el 19,20% y permitió la presencia deJean Marie Le Pen en la segunda vuelta. Una prueba más de que la pretendida “desdiabolización” no tiene ni sentido ni rédito político.
El gran éxito de Marie Le Pen ha sido saber recoger el voto de los indignados con el sistema y de los afectados por la globalización, la desindustrialización y la inmigración masiva que atenta gravemente contra los derechos sociales de los trabajadores galos. En este terreno ha ganado claramente la batalla a líder del Frente de Izquierdas, Jean-Luc Mélenchon, que no ha tardado en quitase la carta de “opositor radical” para pedir sin condiciones el voto para el socialista François Hollande.  Marine ha sido clara y tajante en este sentido, señalado a Sarkozy y Hollande como las dos caras de la misma moneda, esa moneda devaluada que representa la clase política liberal-socialdemócrata hoy convertida en peleles del FMI y de la alta finanza internacional. 

Marine Le Pen ha declarado que “esto no ha hecho más que empezar” y que su objetivo es “hacer explotar el sistema”. Objetivo compartido por todas las fuerzas identitarias europeas involucrados todos en la misma batalla política.

Enric Ravello
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top