divendres, 9 de juny del 2023

CONFERÈNCIA NACIONALSITA CONTRA EL GLOBALISME A BRATISLAVA


 

El 25 de maig va tenir lloc a Bratislava una conferència contra el globalisme, organitzada pel partit nacionalista eslovac "REPUBLIKA". Vaig tenir l'honor de ser convidat i participar al costat de dirigents de diversos partits nacionalistes europeus: AfD d'Alemanya, VB de Flandes, els polonesos de "Konferencijia", els romanesos d'AUR i l'SPD de Txèquia.

 

 

La primera sessió de la Conferència es va realitzar en una sala del Parlament. L'acte va ser presentat Milà Uhrik, el líder de "REPUBLIKA", a continuació cadascun dels participants vam donar un breu discurs sobre el tema central del congrés.

 

 

 

Aquesta va ser la meva intervenció


"Vaig conèixer la vostra bella ciutat en 1993, avui torno tres dècades després i comprovo amb alegria que Bratislava continua sent una ciutat europea poblada per europeus. En aquests trenta anys les ciutats d'Europa occidental l'impacte de la immigració ha produït una progressiva substitució de la població autòctona europea. Així que la meva enhorabona, vosaltres heu resistit a la invasió migratòria; nosaltres, no. Per això mateix vull dir-vos una cosa: no obriu la porta, si ho feu les conseqüències seran irreversibles.

Aquesta conferència és una conferència contra el Globalisme. Precisament el Globalisme és la causa de tots els problemes i amenaces als quals s'enfronten els pobles europeus, és a dir cadascun dels nostres pobles.

Globalisme és la ideologia d'ideologia que està darrere de l'actual procés de mundialització. És el projecte de l'elit mundialista de reduir el món a un únic mercat universal dominat per ells, on tota identitat queda dissolta i anul·lada.

Però, siguem clars, avui el seu principal objectiu és la cancel·lació cultural, política i demogràfica dels pobles europeus, és a dir, dels nostres pobles. Oposar-se al globalisme és una qüestió de ser o no ser per a la civilització Europa el destí de la qual es decidirà en les pròximes dècades. El Globalisme té instruments i institucions al seu servei. Avui un d'aquests instruments és l'actual UE, com també ho són cadascun dels estats que la formen. La UE és simplement això, un instrument i consegüentment depèn de qui ho usi pot ser un instrument positiu o negatiu. Avui està en mans dels polítics liberals i socialistes que dominen Brussel·les, és per això que és puntualment un agent de la globalització.

L'actual guerra a Ucraïna és una catàstrofe per a tota Europa, i encara més per als partits nacionalistes. És ben sabut que el principal objectiu de la geopolítica dels EUA és evitar qualsevol sinergia entre Europa i Rússia, és l'amenaça a la seva hegemonia que temen, sens dubte aquesta guerra ha servit perfectament a aquest objectiu. Europa i Rússia han tallat qualsevol contacte i la reacció dels dirigents europeus sembla no tenir en compte l'interès econòmic dels nostres pobles, les conseqüències d'aquestes decisions són òbvies per a tots. També cal assenyalar que el discurs neo-soviètic de Moscou i la seva aproximació a la Xina –de la qual mai podrà ser soci igualitari sinó aliat subordinat- sol ajuda a augmentar la distància entre Europa i Rússia.

Vull concloure assenyalant el següent: el Globalisme és el nostre principal enemic, i és un enorme poder de dimensió mundial. Per descomptat que –com es diu en el text de la declaració- estic per una Alemanya alamana, un Flandes flamenc, una Eslovàquia eslovaca, una Polònia polonesa i una Catalunya catalana, però més enllà d'aquestes afirmacions hem de ser capaços de proposar i articular un poder polític europeu capaç d'enfrontar-se al globalisme, sabent que cadascun dels actuals estats-nació europeus no té capacitat e fer-ho per si mateix. Nosaltres els nacionalistes, hem de ser avantguarda, una avantguarda que sigui capaç d'articular una proposta per a l'Europa del segle XXI, una proposta en la qual Europa sigui definida en positiu i mai en negatiu.

Avui, 25 de maig de 2023 és un bon dia per a reflexionar sobre això. Va ser el 25 de maig de 1456 quan els turcs van conquistar Constantinoble, la segona Roma.

El futur de la nostra cultura i de la nostra gent depèn d'això.

Després de la participació de la resta de conferenciants i el corresponent debat es va aprovar la següent declaració de premsa.

 

Declaració de premsa: UNITS PER EUROPA I CONTRA EL GLOBALISME!

La Unió Europea es va establir com una comunitat d'estats sobirans, independents, nacionals i democràtics que cooperen entre si per a aconseguir la pau i la prosperitat dels seus ciutadans. Desafortunadament, la UE s'ha desviat d'aquests objectius i en els últims anys s'ha convertit en un poder polític que està tractant de suprimir la nostra sobirania, les nostres llibertats i canviar la nostra cultura i la nostra forma de vida. En lloc de servir als ciutadans europeus, els líders europeus promouen interessos corporatius i globals estrangers. Aquesta UE no és Europa! Els ciutadans dels nostres països no necessiten un superestat dirigit per globalistes i federalistes que afirmen que necessitem "més Europa" en les nostres vides. El que necessitem és una "Europa millor", en la qual es protegeixin els drets fonamentals dels ciutadans europeus i es respecti la sobirania dels Estats membres. Som aquí junts, units i decidits a cooperar per a crear un futur millor per a Europa i els nostres països.

Rebutgem la política actual de la UE i la ideologia liberal progressista que està destruint la nostra civilització i cultura.

Rebutgem l'anomenada "política verda" europea que està destruint la nostra indústria i la nostra prosperitat. Rebutgem la política de buscar oponents i enemics a tot el món, en comptes de cercar socis, oportunitats de creixement i cooperació.

Defensem la pau, la llibertat, l'estabilitat i la prosperitat.

Oferim protecció dels interessos europeus reals, protecció dels nostres ciutadans, la nostra indústria i la nostra cultura.

Demanem una cooperació econòmica equilibrada i mútuament beneficiosa dels països europeus, que portarà de tornada el benestar i la seguretat dels nostres ciutadans.

 

Volem protegir la bellesa de la nostra naturalesa, amb afecte i sense sabotejar la nostra economia i competitivitat. No volem canviar la nostra "diversitat" europea original per una mena "d'uniformitat" global. La veritable diversitat només es pot aconseguir protegint els nostres valors, identitat, estats-nació sobirans i tradicions. Volem veure i sentir Flandes quan visitem Flandes, veure Polònia quan visitem Polònia, veure Alemanya quan visitem Alemanya, etc. Per això creiem que s'ha de respectar la veu de cada nació. Per això insistim a protegir les nostres fronteres i rebutjar la immigració il·legal massiva, que està canviant la naturalesa d'Europa. Com a persones amants de la llibertat, rebutgem totes les ideologies totalitàries i extremistes, inclosa l'actual agenda "verda", "l'arc de Sant Martí globalista", que intenta controlar les nostres vides, les nostres famílies i els nostres països (regne de les corporacions globals, OMS, eliminació d'efectiu, censura, vigilància digital i rastreig).

Volem salvar Europa i els nostres països! Confiem en la cooperació, estem preparats per a protegir els interessos reals dels europeus i NO ESTEM SOLS!, Som milions en tots els països europeus, que estem demanant canvis, sentit comú i restauració dels valors europeus reals: valors conservadors, cristians, familiars i patriòtics, que van ser la columna vertebral de la nostra prosperitat durant segles. Aquesta és la nostra missió, en la qual triomfarem. Som aquí units per Europa i contra el globalisme! Ha arribat el moment del canvi.

 

A continuació, es va fer una visita explicativa a edifici central del Parlament eslovac amb una explicació sobre la història de la nació eslovaca i un roda de premsa. Personalment, vaig acabar amb una salutació al poble eslovac en reconeixement de la seva lluita per la sobirania i identitat contra l'agenda globalista.

 


Posteriorment, ens traslladem a un típic restaurant local a l'interior del país, on vam gaudir de la rica gastronomia i folklore eslovacs.

 


 

 

 

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top