dijous, 23 de desembre del 2021

LES CULTURES I LES IDENTITATS SÓN LA RIQUESA DEL MÓN.

 

Tinc la sort d'haver pogut viatjar molt pel món, un món divers i ple de cultures diferents, aquesta és la riquesa d'aquest món. Quan vaig a un país àrab m'agrada veure la seva cultura, quan vaig a països africans o americans el mateix, precisament per això vull que cada poble continuï mantenint la seva cultura, i per descomptat abans de res el nostre poble, em nego al fet que la meva cultura (i totes les altres) siguin substituïdes per una única forma multicultural universal, que és el contrari a defensar un món multicultural divers.

Com més viatjo més valoro les cultures i més valoro la meva per això la defensaré de la invasió demogràfica i l'alienació cultural universalista. Perquè, per descomptat, sóc etnocèntric: respecto totes les cultures en els seus llocs, però primer de tot: la meva.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top