dilluns, 5 de juliol del 2021

LA LLEI HONGARESA PER A PROTEGIR ELS MENORS DE LA IDEOLOGIA LGTBI+.


No sé si se m'ha oblidat alguna sigla o algun símbol en el títol de l'article. Les sigles de la sub-ideologia de gènere creixen a la mateixa velocitat que la seva estupidesa.

La llei hongaresa de protecció de la infància va entrar en vigor el dimecres passat, dia 23 de juny. De cap manera es tracta d'una llei contra "l'homosexualitat”, en realitat són un conjunt de mesures per la defensa i protecció de la infància magiar. Per a contrastar la realitat amb les histèriques reaccions del "políticament estúpid", n'hi ha prou amb llegir els seus punts principals, podrem concloure que és senzillament sentit comú convertit en dret positiu.

1. Es prohibeix publicar en espais als quals els menors tenen accés contingut sobre l'homosexualitat i la presentació arbitrària de la sexualitat o el canvi de sexe.

2. Es prohibeix als docents responsables de l'educació sexual a les escoles que facin propaganda de l'homosexualitat o el canvi de sexe

3. L'educació sexual en escoles només podrà ser compartida per organitzacions registrades per l'Estat.

4. Es prohibeix l'emissió d'anuncis que continguin alguna presentació arbitrària de la sexualitat, el canvi de sexe o l'homosexualitat.

5. Es crea una base de dades nacional de delinqüents sexuals.

6. S'endureixen les penes per delictes sexuals comeses contra menors.

7. S'exclou d'unes determinades feines als que han comès delictes sexuals contra els menors.

Qui pot estar contra aquestes normes, excepte els delinqüents sexuals i els pederastes?, perquè no ha estat així, la presidenta de la UE, Ursula von der Leyen, que hauria de ser molt més prudent a l'hora de valorar les lleis aprovades pel parlament d'un dels Estats membres, va declarar no solament que “aquesta llei clarament discrimina persones sobre la base de la seva orientació sexual” –suposem que no ha llegit la llei- sinó que, encara a sobre, va afegir que “va contra tots els valors fonamentals de la Unió Europea”. Ignorem on la UE ha establert que la propaganda homosexual entre els menors d'edat sigui un dels seus valors fundadors. Ursula Von der Leyen parla des de la histèria, els prejudicis i l'odi, està a anys llum de la serenitat i objectivitat que requereixen el seu càrrec. Per descomptat el govern hongarès no va trigar a contestar obvietats, qualificant les declaracions de la presidenta de la UE de “vergonya" i afirmant que "es basen en al·legacions falses”.

El primer ministre neerlandès, Mark Rutte, s'ha atrevit a dir el que la sibil·lina Ursula Von der Leyen només va gosar a insinuar, declarant que “Hongria no pot seguir a la UE” al mateix temps que lamentava que aquesta decisió hagi de ser presa pels 26 estats membres. És a dir, ell sí que fa declaracions contra les normes fundacionals de la UE i el seu funcionament, però clar, en aquest cas ningú l'assenyala ni s'esquinça les vestidures. La resposta del Primer Ministre hongarès, Viktor Orban ha estat tant clara com lògica: “no acceptarem que cap altre país membre de la UE ens digui com hem d'educar als nostres nens”.

Pocs dies d'aquests fets, el parlament espanyol aprovava l'anomenada “llei trans” que contempla aberracions com que els nens puguin canviar de sexe a partir dels dotze anys i que se substitueixin els termes pare i mare per “progenitors" ... i amb l'aplaudiment i l'aquiescència d'Ursula von der Leyen i tots els governs de la zona occidental de la UE. Un senyal més del conflicte ideològic latent entre el bloc oriental i l'occidental dins de l´Europa comunitària.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top