divendres, 6 de setembre del 2019

HA MORT EL CRIMINAL TIRÀ AFRO-MARXISTA ROBERT MUGABE.


Ex- president de Zimbabwe (1980-2017) i heroi de la "independència" del seu país, abans conegut com Rhodèsia del Sud. Que els dimonis no s'apiaden d'ell.

La seva catastròfica gestió va portar el país a una inflació del 14.000.000%. A "política agrícola" va confiscar totes les terres dels grangers blancs d'origen britànic i les va convertir en propietat personal seva, amb el lògic i brutal impacte en l'economia del país, per "facilitar" aquesta expropiació va animar i va tolerar la tortura i l'assassinat massiu de grangers blancs, molts dels quals van fugir a la veïna Sud-àfrica, el Regne Unit, i curiosament van ser els que van descobrir Xàbia com a destinació de la seva fugida, donant-la a conèixer al Regne Unit i iniciant-se així el turisme britànic a aquesta localitat alacantina.

El caos provocat per Mugabe també va afectar, lògicament, a la població negra, que va fugir també al llavors "paradís blanc" de Sud-àfrica, on van poder millorar clarament les seves condicions de vida.

El desagradable terrorista, Robert Mugabe, em funció de president de Zimbabwe, acostuma a gastar quantitats increïble de diners en les seves festes d'aniversari, per exemple en la de la seva 92 aniversari la xifra va arribar a 9140.000 €,, es va construir una casa de 25 habitacions i 2 llacs i va ordenar elevar una estàtua seva de 4 metres a la porta del Parlament, en 2016, li va regalar a la seva dona un anell de 1.300.000 € i feia servir normalment els avions de les línies aèries del seu país per fer constants viatges d' turisme familiar, es calcula que només a la dècada dels 90, va gastar 295 milions d '€ en aquests desplaçaments.

I encara diuen que la culpa del que passa a l'Àfrica és dels blancs!!

En memòria dels grangers blancs assassinats a Rhodèsia.

Enric Ravelllo Barber.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top