dilluns, 15 de gener del 2018

LA CENSURA ANTIDEMOCRÀTICA ALEMANYA CONTRA BEATRIX STORCH (AFD).
Diu un estimat amic, que coneix molt bé aquesta realitat, que Alemanya és el país menys democràtic d'Europa occidental. Sens dubte és així, en cap altre es reprimeix la "dissidència nacionalista" amb tanta intensitat, en cap altre país -almenys oficialment- hi ha departaments de la intel·ligència de l'Estat dedicats a perseguir als partit  classificats com a "perillosos".
El govern alemany ha impedit per tots els mitjans que una alternativa nacionalista es consolidés al país teutó, però finalment després de moltes dècades, no ha pogut evitar que Alternativa per Alemanya (AfD) entrés al Budenstsag després de les eleccions de setembre del 2017, després  d’assolir el 12,6% del vot popular. Així que el govern alemany i les seves institucions, han passat a una nova fase: intentar limitar la llibertat d'expressió dels dirigents d’AfD.

La primera víctima ha estat la seva diputada nacional Beatrix von Storch, que va veure com el seu compte de twitter, era denunciada per la policia i posteriorment suprimida temporalment per aquesta xarxa social, simplement per protestar el fet que una pàgina de la política de Colònia "tuiteja"en àrab (llengua no oficial a Alemanya), dins de la seva "estratègia" de prevenir anual onada de violacions de dones alemanyes per part de grups de refugiats i immigrants musulmans per Cap d'Any, violadors als quals von Stroch definir en el seu compte de twiteer com "hordes d'homes musulmans disposada a la violència en grup", efectivament, la dirigent d'AfD, no va fer més que descriure objectivament a aquests grups de malalts violadors en grup, que no poden ser qualificats d'una altra manera.

Aquesta actuació contra Beatrix Von Stroch, s'emmarca dins la nova llei que va entrar en vigor a Alemanya el passat 1 de gener, i que facilita eliminar la llibertat d'expressió a les xarxes socials (sempre menys democràcia a Alemanya), en aplicar aquestes declaracions de Von Storch, les autoritats alemanyes han caigut en cert ridícul, perquè aquestes declaracions són compartides per molts alemanys, no tots votants  d’AfD.

Des d'aquí la nostra total solidaritat amb la diputada alemanya i el nostre depreci a tots aquests que s'omplen la boca en defensa de la llibertat d'expressió i que en el cas de Beatrix von Storch i altres similars, guarden un còmplice silenci.

Enric Ravello.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top