dimarts, 25 d’abril del 2017

AMB EL FPÖ I LA SEVA GIRA A XILE

El passat 13 i 14 d'abril, vaig tenir el privilegi d'acompanyar a Santiago de Xile a la delegació del FPÖ austríac en la que va ser part de la seva gira sud-americana. Allà vaig poder comprovar, al costat del meu amic xilè Fernando Saieh, com un partit polític d'aquestes característiques és capaç d'avançar en les seves propostes d'avantguarda més enllà de les seves fronteres, destacant la seva capacitat d'organització i eloqüència en el seu missatge polític.
Aquesta comitiva liderada per l'ex Tercer President del Parlament austríac i expert en política sud-americana, Martin Graf, va ser composta també per l'eurodiputat, Georg Mayer; pel membre del parlament nacional d'Àustria, Axel Kassegger; el regidor de Graz, ArminSippel; el metge directiu de l'hospital de Graz, Sandro Eustacchio i el secretari general del FPÖ al Parlament Europeu, Dietmar Holzfeind.

Durant la seva visita a Xile els membres del FPÖ, que venien de visitar Argentina, van materialitzar importants reunions, entre elles la visita a la seu d'un dels partits polítics més gran de Xile com ho és Renovació Nacional, i el candidat, l'expresident Piñera es perfila com a pròxim president de Xile.
Va ressaltar al seu torn la visita que feren a l'alcalde de Santiago de Xile, Felipe Alessandri, qui els va rebre al Palau Municipal de l'alcaldia més important d'aquest país, destacant particularment la cordialitat de l'autoritat nacional amb la delegació austríaca.

Finalment en l'ex Congrés Nacional, seu que acull part  del treball parlamentari a la capital de Xile, van tenir ocasió de ser rebuts pels senadors de la centredreta xilena, Hernán Larraín i Francisco Chahuán, reunió en la qual el FPÖ es va mostrar molt interessada en establir llaços a Sud-amèrica, així com en les dinàmiques de continentalització de la zona, i els seus dos principals eixos: Mercosur i l'Aliança del Pacífic.


Com ja ho han demostrat a Europa, també a Sud-amèrica el FPÖ ha deixat clar que són l'avantguarda, en pensament i en acció, dels partits nacionalistes europeus.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top