dimecres, 25 de gener del 2017

BRUSSEL.LES: LA NOVA PANTOMIMA “PROCESSITA”



Les anàlisis polítiques necessiten primer de tot realisme i objectivitat, tot el contrari dels criteris que fa servir la màquina de propaganda processista, que per a referir-se a la conferència d'ahir a Brussel·les, parlar de "guerrers" i “d’un altre dia històric": com és habitual, mentida rera mentida, burla rere burla. En realitat ahir a Brussel·les .... No va passar absolutament res.

Desmuntem la ficció propagandística:

Si per Parlament europeu entenem una sessió dels parlamentaris europeus, ahir ni Junqueras, ni Romeva ni Puigdemont van parlar davant el Parlament europeu
El Parlament europeu és un edifici enorme, ple de sales per a conferències, a les que assisteix el públic en general, en una d'aquestes, va ser on van parlar els "guerrers" Puigdemont-Romeva-Junqueras. El públic en general, i majoritàriament eren catalans arribats a Brussel·les (i no eurodiputats ni polítics europeus) que lògicament van aplaudir els discursos, sense que això tingui la menor transcendència política. És cert van assistir alguns diputats europeus, especialment escocesos, eslovacs, flamencs i també l'hongarès László Tökés (del PPE), fet que destaca la "propaganda processista", segurament ignorant com sempre que a Hongria tots els partits polítics defensen la independència de Catalunya, i per descomptat ho fan el dretà FIDEZ (al qual pertany Tökés) i l'ultranacionalista Jobbik. És a dir els eurodiputats que van ser, són els que ja donaven suport a la independència de Catalunya, cap nou, cap eurodiputat alemany, austríac, danès, suec, holandès, britànic o francès que anés a la conferència per interessar-se per  l'assumpte

La intranscendència de la conferència es demostra en el fet que cap comissió del Parlament -el Parlament europeu funciona per comissions- va rebre els conferenciants, ni tan sols va fer el menor comentari sobre la seva presència a l'edifici del Parlament.

El contingut dels discursos el de sempre: el ploriqueig per demanar a la UE que faci alguna cosa que els polítics catalans no  s'atreveixen a fer: portar Catalunya a la independència. Romeva va declarar: "Si Europa no actua serà part del problema i no de la solució", estúpida demagògia que a més no farà guanyar amics a la causa Catalana. La UE no actuarà mai mentre el Govern català no s'atreveixi a declarar la independència (si això que va prometre que faria en 18 mesos) perquè mentre no ho faci, tècnicament és un assumpte intern de l'Estat espanyol; declarada la DUI ja seria un assumpte entre estats (Espanya-Catalunya), però clar els Junqueras-Romeva-Puigdemont prefereixen "jugar" a donar conferència, a reunir-se amb ells mateixos i amb la seva gent, però no a complir el promès.
En definitiva un nou ridícul de la covardia processista. Que ningú pensi que així s'aconsegueix la independència, ni tan sols el prestigi a nivell europeu, el silenci sobre la conferència d'ahir és la major prova.

Enric Ravello Barber.





Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top