dijous, 17 de desembre del 2015

QUATRE CONSIDERACIONS SOBRE LES REGIONALS FRANCESES.




La repugnant reacció de la premsa.
Que a Europa occidental existeixi "premsa lliure" és una de les faules més ridícules i infantils a les que ens tenen acostumats els mestres de la manipulació i la mentida. A Europa occidental només hi ha centrals de manipulació informativa, que cobrint l'espectre tolerable de "dreta-esquerra", es dediquen permanentment a repetir les premisses ideològica dels políticament correcte, amb una hipòcrita halo “d’objectivitat".
El tractament informatiu als espectaculars resultats electoral del FN en les dues voltes de les regionals franceses, mereix, com a mínim, el qualificatiu de repugnant i estúpida ignorancia.
Ignorant per intentar explicar els resultats de l'FN com a reacció a l'atemptat integrista de París. El FN tenia exactament la mateixa intenció de vot en les enquestes abans dels atemptats, que els resultats obtinguts en les eleccions, a més cal destacar també que a París el FN no puja tant, i al districte on es troba la sala Bataclan, és on aconsegueix un suport més baix. Tot això per intentar presentar l'FN com un partit conjuntural i no com el que és: el partit que dóna resposta a la profunda crisi que travessa França després de dècades de governs de dreta i socialistes.
Repugnant per intentar comparar el FN amb els assassins criminals jihadista. Comentaris com "fa més por el FN que el jihadisme" són un insult intolerable al 30% de francesos que han votat el FN. Afirmacions d'aquest tipus i encara pitjors s'han llegit i escoltat en els mitjans "respectables". Ni a Corea del Nord s'arriba a aquest denigrant nivell
Estúpida per afirmar coses com que "els francesos s'alarmen davant el creixement del FN" o "França contra l'ascens del FN" .... Quan va ser el partit més votat en la primera volta i aconsegueix el 30% a la segona. Són imbècils els periodistes? Qui creuen que vota el FN, marcians?


Tots contra el FN.
Només el pacte de perdedors de la primera volta ha evitat que el FN arribés al govern en diverses regions. La regla que els "grans demòcrates" proclamen quan els interessa "que governi el partit més votat" ha estat feta miques per ells mateixos en aquestes eleccions municipals, el FN va ser el partit més votat en 6 regions, només la unió de la dreta i l'esquerra -que havien quedat per darrere- ha impedit de forma poc ètica que el FN tingués el govern d'alguna regió 7.000.000 de vots, el 30% de l'electorat i ni un sol govern regional. Un gran exemple de perversió anti-democràtica.
No obstant això aquesta circumstància té una conseqüència positiva per al FN, les línies estan traçades, la dreta de Sarkozy pacta amb l'esquerra francesa contra el FN, i això és i serà una constant. No hi ha lloc per a pactes FN amb la dreta ... ni tan sols si algú al FN tingués la mala temptació de pensar en això


Estratègia electoral bona però insuficient.
El FN s'ha convertit en una "màquina electoral" i com a tal està aconseguint indubtables èxits, però aquesta estratègia l'ha portat a oblidar altres aspectes absolutament bàsics per a un partit de les seves característiques: la mobilització social i l'existència d'una avantguarda militant
El FN s'ho juga tot a les eleccions, però ja sap quin és el seu límit un 30% -35%, molt alt, però insuficient per arribar a l'Elisi i per aconseguir poder regional. El FN ha d'entendre que un 30% de vots han d'anar acompanyats de manifestacions, mobilitzacions, accions socials, protestes, és a dir pressió política als carrers, perquè només la combinació de tots dos elements els podria donar una poder real i sòlid amb capacitat de provocar una pressió insuportable a l'actual govern francès. Altres partits nacionalistes europeus sí que ho tenen clar, com l'exemple d'Alba Daurada, que amb un 7% ha organitzat un contrapoder social a Grècia molt més gran que el de l'FN a França.


Victòria nacionalista a Còrsega.
Com a partidari de l'Europa de les identitats, salutació al triomf de la Unió Nacionalista a Còrsega, que dóna per primera vegada la victòria al nacionalisme dels corsos en el Parlament de l'illa. Una formació nacionalista que no s'avergonyeix de ser-ho, com sí ho fan els patètics JxS ERC CUP a Catalunya.
A França no hi ha hagut una gran reacció als resultats corsos, els francesos tenen prou problemes per ocupar-se dels que sempre han considerats aliens, avui només els corsos podran fer front als greus problemes ètnics que afecten a la seva illa, i només podran fer-los des d'una perspectiva nacionalista.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top