dimarts, 10 de novembre del 2015

"REFUGIATS" UNA ESTRATÈGIA DELS EUA CONTRA EUROPA.



Durant el passat mes d'agost, el diari austríac InfoDirekt, proper a l'Exèrcit, va publicar un informe del (Servei d'Intel·ligència Austríac), segons el qual el flux de refugiats i immigrants il·legals cap a Europa no seria un fenomen espontani, sinó un pla organitzat i finançat pel multimilionari nord-americà, Georges Soros i el govern dels EUA, amb l'objectiu de crear una crisi social i econòmica a la UE. És l'anomenada "estratègia del caos" contra la UE, anunciada fa dècades pels pensadors francesos Alexandre del Valle i Guillaume Faye: la divergència d'interessos entre USA i la UE -entesa per aquells com "adversària" - motiva Washington a crear inestabilitat social i econòmica a la UE. En aquesta posició de debilitat, els països europeus continuarien sent submisos al domini dels EUA.

En el mateix sentit s'ha pronunciat públicament, Víktor Orban, el primer ministre d'Hongria, que recentment ha acusat els EUA i George Soros d'estar darrere de la massiva arribada d'immigrants a Europa, en el context de l'anomenada "crisi dels refugiats".

Orban s'ha enfrontat en repetides ocasions amb Brussel·les per les seves posicions en materia econòmica i d'immigració; avui, amb les seves declaracions i la seva política a Hongria, s'ha convertit en la referència de tots els que s'oposen a la política de "portes obertes" cap a refugiats i immigrants. Orban i Hongria són també coneguts per la seva bona relació amb la Rússia de Putin.

Per la seva banda, les pròpies declaracions de George Soros i Peter Sutherland -Comisionat especial de la ONU per migracions- confirmen que la immigració massiva no és un fenomen espontani sinó una estratègia amb objectius concrets: no solament per causar el caos econòmic i social sinó també per revertir la situació demogràfica en els països d'Europa central i occidental.

Un paper molt diferent és el jutjat per la Rússia de Vladímir Putin. A més de la seva intervenció en la guerra de Rússia, atacant directament al ISIS i donant suport al govern legítim d'Al-Assad, l'acció de Putin a Síria ha permès que 80.000 refugiats tornessin a les seves llars, el que -sens dubte- és la millor manera de solucionar aquesta crisi.

Un cop més la política de Putin és la millor opció per al món àrab no-islamista i per a Europa.

Enric Ravello Barber.

Links:










Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top