dimecres, 25 de gener del 2012

LA IMPORTÀNCIA DE DIR-SE EMMA WEST


En 1895, Oscar Wilde, el genial escriptor irlandès, publicava La importància de dir-se Ernesto, segurament l'obra més coneguda d'aquest irrepetible literat juntament amb el seu inoblidable Retrat de Dorian Grey. Ernesto és el germà imaginari del protagonista de l'obra John, i també és el recurs literari que usa Wilde per fer un retrat sobre els encotillats costums i els aclaparadors prejudicis de la moral victoriana en el Regne Unit de finals del segle XIX.
Avui ens diuen que Regne Unit no sap gens de dogmatismes, ni de repressions, la llibertat d'expressió i pensament és la norma general, i no hi ha temes tabús ni idees perseguides. Pura fal•làcia. Gens més allunyat de la realitat, l'opressió ideològica i l'obligació de combregar amb els valors oficials és, sens dubte, molt més aclaparador, que en la injuriada època victoriana. El cas i la vida d'Emma West, serveix d'exemple.
Emma West és una jove treballadora de classe mitjana-baixa. Pertany a això que els sociòlegs criden amb el res bonic ni enriquidor terme de “Withe-trash” (escombraries blanques), terme nascut als Estats Units i avui importat a Europa per referir-se als obrers de raça blanca que pel fet de ser-ho estan exclosos del sistema d'ajudes socials, destinat a mantenir exclusivament als immigrants “no blancs”; constitueixen la part de la societat europea més copejada per la immigració, l'atur, la inseguretat i la desindustrialització i són els permanents oblidats de tots els governs que estan portant a Europa occidental a l'irreversible caos.
A mitjan passat mes de novembre, Emma West viatjava amb el seu petit fill en un metre del sud de Londres, ho feien envoltats d'una aclaparant majoria d'immigrants extraeuropeus, una situació cada vegada més habitual a Londres. La tensió en el vagó del metre era palès i en un moment determinat, Emma va començar a dir en veu alta la seva opinió sobre la invasió que està sofrint el seu país, i les nefastes conseqüències del devessall migratori en sòl britànic, alhora que abraçava i protegia amb força al seu petit.
Per a desgràcia per a Emma, l'escena és filmada per les càmeres del metre. Una brutal campanya de linxament, de tints orwelians, la filmació es puja a youtube i s'assenyala com l'exemple de el “racisme i intolerància que nia entre els població blanca britànica” (però no estaven tots desbordadament contents amb la invasió multicultural de les seues ciutats, barris i vagons de metre?). Orquestrada des de tots els mitjans de comunicació i centrals del políticament correcte, l'escena és difosa pels grans periòdics britànics, més d'1.000 notícies sobre aquest tema apareixen en diversos mitjans impresos i digitals, en youtube els comentaris sobre el vídeo arriben a 247.336, tots ells coincideixen en la sentència: “Emma West és culpable”. Els seus defensors obren una pàgina pel seu recolzament en facebook, que els administradors eliminen ràpidament, per allò que la llibertat d'expressió és només pel qual expressa el que ha d'expressar-se.
Als pocs dies, la fiscalia britànica (tan passiva per a les manifestacions d'integristes islàmics a Londres, Manchester o Birmingham) actua amb tota celeritat, detenint a Emma acusant-la de “pertorbació de l'ordre públic amb l'agreujant de racisme” i posant al seu fill baix la cura d'una institució social. Poc abans de nadal el jutge determina que segueix a la presó “per garantir la seua pròpia seguretat” (¿?) i passada tancada aquestes entranyables dates, mentre el seu fill les passarà tancat en una institució social baix vigilància especial. Ni tan sols el pare del nen és autoritzat a visitar-ho durant aquests dies.
El 3 de gener, assegurant-se així que no hi havia “indult” nadalenc, es fixa una nova cita. Durant la mateixa, El Tribunal Croyndon li concedeix la llibertat baix fiança i li permet tornar temporalment a la seua casa, amb el seu fill, amb la prohibició expressa de tornar a viatjar amb metro. Durant el judici, diversos militants i dirigents del BNP, acudeixen per recolzar a Emma, el partit identitari britànic havia llançat diverses campanyes de solidaritat amb Emma incloent enviaments massius de targetes de nadal. Per als mitjans oficials el BNP és part d'aquestes “escombraries blanques” que desitjarien no existís.
El mateix Tribunal que la jutja, no dóna per tancat el cas i fixa pel 17 de febrer una propera vista, en el qual el seu cas serà revisat. Seguirem de prop la nova sentència i qualsevol novetat en el cas d'Emma West a la qual des d'aquí, modestament, li fem arribar tota la nostra solidaritat, i tot el nostre afectuós suport. Avui tots els europeus som en part, Emma West, encara que la majoria el siguen en silenci.

Enric Ravello
                                                             *   *   *   *
LA IMPORTANCIA DE LLAMARSE EMMA WEST

En 1895, Oscar Wilde, el genial escritor irlandés, publicaba La importancia de llamarse Ernesto, seguramente la obra más conocida de este irrepetible literato junto con su  inolvidable Retrato de Dorian Grey. Ernesto es el hermano imaginario del protagonista de la obra John, y también es el recurso literario que usa Wilde para hacer un retrato sobre las encorsetadas costumbres y los agobiantes prejuicios de la moral victoriana en el Reino Unido de finales del siglo XIX.
Hoy nos dicen que Reino Unido no sabe nada de dogmatismos, ni de represiones, la libertad de expresión y pensamiento es la norma general, y no hay temas tabúes ni ideas perseguidas. Pura falacia. Nada más alejado de la realidad, la opresión ideológica y la obligación de comulgar con los valores oficiales es, sin duda, mucho más agobiante, que en la denostada época victoriana. El caso y la vida de Emma West, sirve de ejemplo.
Emma West es una joven trabajadora de clase media-baja. Pertenece a eso que los sociólogos llaman con el nada bonito ni enriquecedor término de “Withe-trash” (basura blanca), término nacido en los Estados Unidos y hoy importado a Europa para referirse a los obreros de raza blanca que por el hecho de serlo están excluidos del sistema de ayudas sociales, destinado a mantener exclusivamente a los inmigrantes “no blancos”; constituyen la parte de la sociedad europea más golpeada por la inmigración, el paro, la inseguridad y la desindustrialización  y son los permanentes olvidados de todos los gobiernos que están llevando a Europa occidental al irreversible caos.

A mediados del pasado mes de noviembre, Emma West viajaba con su pequeño hijo en un metro del sur de Londres, lo hacían rodeados de una abrumadora mayoría de inmigrantes extraeuropeos, una situación  cada vez más habitual en Londres. La tensión en el vagón del metro era patente y en un momento determinado, Emma empezó a decir en voz alta su opinión sobre la invasión que está sufriendo su país, y  las nefastas consecuencias de la avalancha migratoria en suelo británico, a la vez que abrazaba y protegía con fuerza a su pequeño.
Para desgracia para Emma, la escena es filmada por las cámaras del metro. Una brutal campaña de linchamiento, de tintes orwelianos, la filmación se sube a youtube y se señala como el ejemplo del “racismo e intolerancia que anida entre los población blanca británica” (¿pero no estaban todos desbordadamente contentos con la invasión multicultural de sus ciudades, barrios y vagones de metro?). Orquestada desde todos los medios de comunicación y centrales de lo políticamente correcto, la escena es difundida por los grandes periódicos británicos, más de 1.000 noticias al respecto aparecen en diversos medios impresos y digitales, en youtube los comentarios sobre el vídeo llegan a 247.336, todos ellos coinciden en la sentencia: “Emma West es culpable”. Sus defensores abren una página en su apoyo en facebook, que los administradores eliminan rápidamente, por aquello de que la libertad de expresión es sólo para el que exprese lo que debe expresarse.
A los pocos días, la fiscalía británica (tan pasiva para las manifestaciones de integristas islámicos en Londres, Manchester o Birmingham) actúa con toda celeridad, deteniendo a Emma acusándola de “alteración del orden público con el agravante de racismo” y poniendo a su hijo bajo el cuidado de una institución social. Poco antes de navidades  el juez determina que siga en prisión “para garantizar su propia seguridad” (¿) y pase encerrada esas entrañables fechas, mientras su hijo las pasará encerrado en una institución  social bajo vigilancia especial. Ni siquiera el padre del niño es autorizado a visitarlo durante esos días.
El 3 de enero, asegurándose así que no había “indulto” navideño, se fija una nueva cita. Durante la misma, El Tribunal Croyndon le concede la libertad bajo fianza y le permite volver temporalmente a su casa, con su hijo, con la prohibición expresa de volver a viajar en metro. Durante el juicio, varios militantes y dirigentes del BNP, acuden para apoyar a Emma, el partido identitario británico había lanzado varias campañas de solidaridad con Emma incluyendo envíos masivos de tarjetas de navidad. Para los medios oficiales el BNP es parte de esa “basura blanca” que desearían no existiese.
El mismo Tribunal que la juzga, no da por cerrado el caso y  fija para el 17 de febrero una próxima vista, en el que su caso será revisado. Seguiremos de cerca la nueva sentencia y cualquier novedad en el caso de Emma West a la que desde aquí, modestamente, le hacemos llegar toda nuestra solidaridad, y todo nuestro cariñoso apoyo.  Hoy todos los europeos somos en parte, Emma West, aunque la mayoría lo sean en silencio.
Enric Ravello

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top