dimarts, 16 de maig del 2017

AFD ENTRA AL PARLAMENT DE RENÀNIA DEL NORD-WESTFÀLIA.

Amb aquest resultat està ja present en 13 dels 16 parlaments federals alemanys, i pràcticament s'assegura entrar al Parlament nacional en les pròximes eleccions de setembre.

Renània del Nord-Westfàlia ha estat tradicionalment un feu de l'esquerra, de manera que aquest resultat és especialment important.

Recordem que a Colònia -on estava prevista la mesquita més gran d'Alemanya- es van produir les primeres manifestacions contra la islamització d'Europa, amb greus incidents amb els anomenats "anti-fa", en les que jo vaig tenir l'honor de participar, aquelles manifestacions patien l'intens assetjament mediàtic de tots els mitjans de comunicació, les declaracions en contra de tots els partits polítics alemanys, des de la CDU fins a l'últim local brut "anti-feixista", a la qual se sumaven les condemnes de les Esglésies catòliques i protestant . Recordo que en una d'elles, la policia va tallar el pas als alemanys que venien a manifestar-se contra la islamització del seu país, amb el pretext de "causar incidents", i la intenció real de deixar només i aïllat a un petit grup de manifestants anti-immigració, mentre sí deixava acostar-se a milers d’autoproclamats "anti-racistes" que havien arribat d'Alemanya, França i altres països propers per "contra-manifestar-se".

Pocs anys després, va ser aquesta mateixa ciutat, Colònia -fruit d'aquesta suïcida política  "d’acollida" - va ser on es van produir els majors atacs i agressions sexuals contra les dones alemanyes per part d'immigrants i pseudo-refugiats el Cap d'Any de 2015, amb milers de víctimes alemanyes i atacs sexuals en grup comesos per immigrants perfectament organitzats.

Avui, per primera vegada des de la Segona Guerra Mundial, el Parlament renà tindrà una veu que digui "prou amb la immigració" "n'hi ha prou amb la islamització" "Alemanya és per als alemanys", i el seu ressò ressonarà aviat amb força al Parlament de Berlín.



Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top