dimarts, 22 de setembre del 2015

ELS PODERS FÀCTICS CONTRA LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA I LA LLIBERTAT DELS POBLES.



"La derrota del sí, és evidentment resultat de la gran pressió exercida pels poders econòmic-financers i polítics, que veuen amb extrem desgrat la independència i l'autodeterminació dels pobles". Són les paraules de l'eurodiputat de la Lega Nord, Mario Borghezio, després de conèixer el resultat del referèndum escocès, per al qual havia demanat el sí en una comunicat que incloïa frases en gaèlic i es tancava amb el mític Alba Saor (Escòcia lliure), en aquest comunicat afegia "nosaltres, per contra, com etno-federalistes, lluitem per aquestes idees i aplaudim als orgullosos cavallers d'Escòcia, que han demostrat la valentia de la millor part del seu poble en aquesta batalla".

Borghezio feia referència així a les declaracions dels bancs de la City londinenca que van anunciar dies abans de les votacions, que abandonarien Escòcia en cas de la victòria del sí. També recordava les declaracions del president dels Estats Units, Barack Obama -icona dels progres- en què es declarava favorable a un Regne Unit "fort i unit", dins de la UE -on és el cavall de Troia de la política de la Casa Blanca-.

Segur que les declaracions de la banca i les d'Obama realitzades en ocasió del referèndum d'Escòcia, han estat molt familiars als nostres lectors. La situació es repeteix idèntica -gairebé com si es tractés d'un protocol establert- amb ocasió de les eleccions del dia 27 a Catalunya.

La conclusió ha de ser molt clara, tan clara com les declaracions dels poders fàctics; ells estan en contra de les identitats i les autodeterminacions dels pobles. Recorden el “Obama Let´s vote", que es va posar de moda per l'ANC fa un any? Els problemes d'infantilisme polític. El nacionalisme català necessita maduresa i una lliçó de real-politk
Enric Ravello.



Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top