dissabte, 25 de maig del 2013

ELS DARRERS DIES DEL MÓN BLANC SEGONS THE GUARDIAN

Els últims dies del món blanc”. El titular no està tret de cap web anònima, de cap cenacle xenòfob, ni de cap profeta del supremacisme blanc. El titular correspon a un article aparegut en el correcte, prestigiós, conservador i políticament correcte diari britànic The Guardian el passat 3 de setembre de 2000. Quan un diari com The Guardian s'atreveix a publicar un títol tan polèmic, és que l'evidència és de tal magnitud que la pròpia premsa “correcta”, no pot pretendre ignorar-la eternament. L'article va ser publicat, però com tots sabem aquests tretze anys transcorreguts des de llavors la situació no ha fet més que agreujar-se i els dies que li queden a el “món blanc” són encara menys.

L'article fa referència inicialment a la immersió demogràfica a Califòrnia, on en 2000 els blancs anglo-saxons van caure al 49.8% de la població, sent avui el seu percentatge encara menor. El text ens recorda que en 1970 el percentatge de blancs californians era del 80%, i encara que en aquesta xifra s'incloïa també als blancs d'idioma castellà, el percentatge d'aquests és molt baix, sent la immensa majoria dels anomenats “hispans” de raça no blanca. És a dir, -i en aquests insisteix l'article- amb ritmes migratoris i índexs de natalitat com els quals ha experimentat Califòrnia, tres dècades és suficient temps com per invertir la composició antropològica d'un territori.

El mateix article assenyala que aquesta situació tendirà a generalitzar-se en tots els Estats Units, la qual cosa acabarà per crear greus tensions internes que desembocaran en processos secessionistes de naturalesa ètnic-racial secessionistes en un proper futur.

Segueix el text fent una comparació entre la immersió demogràfica a Califòrnia amb el que està succeint a Europa occidental, encara que aquí les xifres exactes són més difícils de saber. Només Regne Unit i els Països Baixos permeten fer estadístiques segons classificacions “racials”, mentre que en la resta de països, la censura de el “correcte” permet parlar com a màxim de “immigrants” –xifres que sovint es “maquillen”- i quan aquests immigrants extraeuropeus aconsegueixen la nacionalitat del país d'acolliment, ja no són rastrejables en les estadístiques de composició demogràfica. És a dir, a Europa occidental la situació és molt més greu del que l'índex de “immigrants” pot donar a entendre.

Situació que l'article il·lustra amb exemples puntuals com els de Alemanya, Itàlia i sobretot Londres i Regne Unit, recollint unes paraules del líder del BNP 
Nick Griffin de profund sentit històric “no tinc cap dubte que al present segle, la població blanca serà minoritària en tots els països del món” assenyalant que ningú s'atreveix a anomenar “genocidi” a aquest procés d'eliminació de la població blanca.

L'Estat espanyol no escapa a aquest procés destructiu de la identitat i la població autòctona, la immigració, iniciada durant el govern d'
Aznar i agreujada durant el deZapatero i ara mantinguda pel Mariano Rajoy i el seu equip de ineptes, ha suposat un profund impacte demogràfic en un curt lapse de temps, sense precedents en la història. Més greu encara és la situació a Catalunya on la neciesa i inconsciència dels governs de CiU van obrir la porta a un devessall immigratori a la qual el Tripartit va posar catifa vermella i subvencions milionàries, nefast error que ha continuat Artur Mas i el seu “ideòleg” de la inversió demogràfica antieuropea, el nefast Ángel Colom.

Tornant al títol de l'article publicat en 
The Guardian, tristament no podem més que confirmar el pronòstic que fa. Estem davant la fi del món blanc i de la civilització europea, amb les actuals tendències migratòries i demogràfiques, el termini de supervivència no és molt llarg. Però en la Història mai hi ha gens escrit, hi ha temps per evitar el nostre final, i hi ha gent amb voluntat per lluitar per això: nosaltres els identitaris.

Enric Ravello




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top