dimecres, 7 de març del 2012

COMENTARIS SOBRE L'ÀMPLIA VICTÒRIA ELECTORAL DE VLADIMIR PUTIN

La publicació dels resultats oficials de les eleccions presidencials russes donen un clar vencedor, Vladimir Putin ha aconseguit el 63,3% dels vots que demostren que el reelecte president rus, té un suport popular molt per sobre del de qualsevol president de Govern europeu o nord-americà.
Com ja assenyalem en aquest mateix blog, des de fa algun temps els mitjans oficialistes occidentals, insisteixen en les irregularitats de les eleccions russes, com a part d'una campanya de desprestigi no només contra Vladimir Putin sinó contra la pròpia Rússia a la qual veladament se li acusa de no ser capaç d'instaurar un model polític democràtic ple, motiu pel qual s'hauria de deixar “tutelar” més o menys directament pels governs occidentals. Lògicament, i com de nou s'ha comparat en les recents eleccions presidencials, aquesta postura occidental crea l'efecte contrari a Rússia que cada vegada aposta amb més força per una via pròpia i nacionalista de democràcia.
La permanent acusació d'irregularitats per part dels mass-mitjanes habituals, té dues manques dignes de ressaltar. D'una banda, com diu l'eurodiputat del FPÖ Andreas Mölzer, els països de la UE haurien de cuidar-se molt de donar lliçons en aquest sentit assenyalant que “En la UE existeix un dèficit democràtic enorme, i el Parlament Europeu no és molt més que una façana pseudo-democràtica...(l'actitud contra la) Hongria de Viktor Orban, només pot descriure's com una burla dels principis democràtics". També convé recordar que els sistemes electorals de diversos països de la Unió Europea suposen una perversió dels principis democràtics, havent-se donat circumstàncies tan cridaneres com que el PCF aconseguís diversos diputats en l'Assemblea francesa amb un 8% de vots, mentre que el Front National de Jean Marie Le Pen no aconseguís cap amb el 15%; no recordem que llavors cap premsa parlés de “tergiversació de la voluntat popular i manca d'una democràcia plena”. Exemples d'aquest tipus podem trobar-los en tots els països que aquesta setmana estan pretenent donar lliçons de democràcia a Rússia.
La segona d'aquestes manques, l'observem en analitzar els resultats globals i constatar que sumant els vots de Putin (63,3%) amb el 17,18% de Ziuganov (comunista amb forta tendència nacionalista) el 6,22% de l'ultranacionalista Zhirinovsi i el 3,85% de Mironov, un nacionalista social-demòcrata antiliberal, hem d'aquests quatre candidats sumen el 90%, mentre que el candidat de l'anomenada “oposició democràtica”, recolzada per la premsa oficialista, Prokhorov, es queda en un ridícul 7, 98%. En aquest sentit el mateix Mölzer assenyala que el suport a l'anomenat oposició democràtica “és una interferència inacceptable en els assumptes interns d'un altre país i enverina les relacions amb Moscou. En el seu lloc, Europa necessita de bones i amistoses relacions amb Moscou, sobretot perquè Rússia és un important soci en assumptes econòmics i energètics”.

Cal assenyalar que Putin és l'objectiu principal de la finança internacional, que veu al líder rus com la seua major amenaça per al control de l'economia i les fonts energètiques mundials. Recordem que Putin va processar, empresonar i expulsar de Rússia a tots els anomenats magnats com Abramovic, Jodorivski o Berezovski, que van pretendre recolzar la submissió del país als interessos de la plutocràcia mundialista, des de la seua posició de oligarques-lladres-. Poders mundialistes que veuen a Rússia (per si mateixa i sobretot en una hipotètica situació de sinergia amb l'Europa occidental i central) com l'única possibilitat d'oposició al domini hegemònic global d'EUA i Xina.
Per contra la victòria de Putin ha estat rebuda com una bona notícia pels partits identitaris europeus, postura que queda perfectament resumida a les declaracions que sobre aquest tema ha realitzat HC Strache, president del FPÖ, “Vladimir Putin en els seus dos períodes com a president i primer ministre, demostres que és el garant d'una Rússia forta. Rússia és un soci summament important per a Europa, i espero que la nostra relació s'enforteixi encara més”.
Els identitaris europeus sempre han defensat la necessitat d'un acostament entre l'Europa occidental i Rússia, com a estratègia per a la creació d'un bloc europeu fort i autònom política, econòmica i militarment, aliè al domini dels Estats Units i al de les elits oligàrquiques mundialistes.

Enric Ravello

                                                                  *   *   *   *

COMENTARIOS SOBRE LA AMPLIA VICTORIA ELECTORAL DE VLADIMIR PUTIN

La publicación de los resultados oficiales de las elecciones presidenciales rusas dan un claro vencedor, Vladimir Putin ha logrado el 63,3% de los votos que demuestran que el reelecto presidente ruso, tiene un apoyo popular muy por encima del de cualquier presidente de Gobierno europeo o norteamericano.

Como ya señalamos en este mismo blog, desde hace algún tiempo los medios oficialistas occidentales, insisten en las irregularidades de las elecciones rusas, como parte de una campaña de desprestigio no sólo contra Vladimir Putin sino contra la propia Rusia a  la que veladamente se le acusa de no ser capaz de instaurar un modelo político democrático pleno, motivo por el cual se debería dejar “tutelar” más o menos directamente por los gobiernos occidentales.  Lógicamente, y como de nuevo se ha comparado en las recientes elecciones presidenciales,  esta postura occidental crea el efecto contrario en Rusia que cada vez apuesta con más fuerza por una vía propia y nacionalista de democracia.
La permanente acusación de irregularidades por parte de los mass-medias habituales,  tiene dos carencias dignas de resaltar. Por un lado, como dice el eurodiputado del FPÖ Andreas Mölzer, los países de la UE deberían cuidarse mucho de dar lecciones en este sentido señalando que “En la UE existe un déficit democrático enorme, y el Parlamento Europeo no es mucho más que una fachada pseudo-democrática...(la actitud contra la)  Hungría de Viktor Orban, sólo puede describirse como una burla de los principios democráticos". También conviene recordar que los sistemas electorales de varios países de la Unión Europea suponen una perversión de los principios democráticos, habiéndose dado  circunstancias tan llamativas como que el PCF lograra varios diputados en la Asamblea francesa con un 8% de votos, mientras que el Front National de Jean Marie Le Pen no lograra ninguno con el 15%;  no recordamos que entonces ninguna prensa hablara de “tergiversación de la voluntad popular y carencia de una democracia plena”. Ejemplos de este tipo podemos encontrarlos en todos los países que esta semana están pretendiendo dar lecciones de democracia a Rusia.
La segunda de esas carencias, la observamos al analizar los resultados globales y constatar que sumando los votos de Putin  (63,3%)  con el 17,18% de Ziuganov (comunista con fuerte tendencia nacionalista) el 6,22% del ultranacionalista  Zhirinovsi y el 3,85% de Mironov, un nacionalista social-demócrata antiliberal,  tenemos que esos cuatro candidatos suman el 90%, mientras que el candidato de la llamada “oposición democrática”, apoyada por la prensa oficialista, Prokhorov, se queda en un ridículo 7, 98%. En ese sentido el mismo Mölzer señala que el apoyo a la llamado oposición democrática “es una interferencia inaceptable en los asuntos internos de otro país y envenena las relaciones con Moscú. En su lugar, Europa necesita de buenas y amistosas relaciones con Moscú, sobre todo porque Rusia es un importante socio en asuntos económicos y energéticos”.
Hay que señalar que Putin es el objetivo principal de la finanza internacional, que ve al líder ruso como su mayor amenaza para el control de la economía y las fuentes energéticas mundiales. Recordemos que Putin procesó, encarcelo o expulsó de Rusia a todos los llamados magnates como Abramovic, Jodorivski o  Berezovski, que pretendieron apoyar la sumisión del país a los intereses de la plutocracia mundialista, desde  su posición de oligarcas-ladrones-. Poderes mundialistas que ven a Rusia (por sí misma y sobre todo en una hipotética situación de sinergia con la Europa occidental y central)  como la única posibilidad de oposición al dominio hegemónico global de EEUU y  China.
Por el contrario  la victoria de Putin ha sido recibida como una buena noticia por los partidos identitarios europeos, postura que queda perfectamente resumida en las declaraciones que al respecto ha realizado  HC Strache, presidente del FPÖ, “Vladimir Putin en sus dos periodos como presidente y primer ministro, demuestras que es el garante de una Rusia fuerte. Rusia es un socio sumamente importante para Europa, y espero que nuestra relación se fortalezca aún más”.
Los identitarios europeos siempre han defendido la necesidad de un acercamiento entre la Europa occidental y Rusia, como estrategia para la creación de un bloque europeo fuerte y autónomo política, económica y militarmente, ajeno al dominio de los Estados Unidos y al de las élites oligárquicas mundialistas.

Enric Ravello
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top