dimecres, 29 de febrer del 2012

LES PLUTOMONARQUÍES ÀRABS FINANCEN LA ISLAMITZACIÓ D'EUROPA

La islamització d'Europa, és a dir l'augment de la presència i de la importància de la religió islàmica en el nostre continent, és un procés objectiu i constatable. Aquest procés no consisteix en la conversió a la fe islàmica d'importants contingents de població europea autòctona (el que ho convertiria en una fenomen exclusivament religiós i per tant exclusivament lligant a l'esfera individual) sinó que és resultat de la massiva arribada de població immigrant procedent de països musulmans del Tercer Món, la qual cosa ho converteix en una greu qüestió demogràfica i política, perquè afecta directament a l'essència de la polis que és –com ja va dir Aristòtil– l'homogeneïtat històric-cultural dels seus membres.
Per descomptat que la musulmana no és l'única immigració que arriba a Europa i amenaça amb subvertir la composició demogràfica i l'herència cultural del nostre continent, la sub-sahariana, la xinesa o la amerindia ho fan d'igual manera, però en aquest article anem a parlar de la islamització, i sobretot dels seus finançadors principals: Aràbia Saudita, Qatar i els Emirats Àrabs.
Wahabisme, petrodólars i filoamericanisme.
El wahabisme és la versió més estricta i tancada de l'islam. Pels wahabites només són textos vàlids l'Alcorà i el Hadiz (els ensenyaments i actes de Mahoma), per tant no pren en consideració cap de les interpretacions posteriors i es remeten directament a aquestes fonts de les quals es consideren els seus autoritzats intèrprets, en aquest sentit afirmen haver tornat a el “islam primitiu i pur”. Propugnen la instal·lació de la sharia, és a dir de la interpretació de les esmentades fonts com a única font vàlida del dret civil, interpretació que els wahabites sempre fan de la forma més restrictiva i rigorosa possible.

El wahabisme va ser fundat pel clergue sunní, Mohamed ibn Abel Wahad (d'aquí el terme) qui va establir una sòlida aliança amb la família Saud, que arribaria a ser (i encara és) la família real d'Aràbia Saudita.
Des de la independència d'Aràbia Saudita es van establir protocols de col·laboració en l'explotació petrolífera entre Regne Unit primer i Estats Units després amb la família real Saud (d'aquí el de Saudita o Saudí), llevant el parèntesi que va suposar el regnat del rei Faisal (oportunament assassinat per un nebot “dement”) en els anys 70, Aràbia Saudita ha estat sempre el més fidel aliat dels Estats Units a la zona, tant aliat econòmic com a polític i geoestratégic. Els grans negocis petrolífers entre la família Bush i la Bin Laden són per tots coneguts.
Qatar i Emirats Àrabs, són els altres dos territoris on s'ha establert el wahabisme com a doctrina oficial (també el Kuwait “alliberat” pels Estats Units). Aquests tres països participen permanentment en el joc geopolític dels Estats Units a la zona. En aquest sentit han estat enemics declarats del l'Iraq de Saddam Hussein al que consideraven –amb raó– un règim laic nacionalista i socialitzant, i ho són ara d'Iran, també islàmic però xiï i per tant catalogat de “desviat” pels integristes wahabíes, amén dels juxtaposats interessos petrolífers entre ambdues parts. Serveixi això per apuntar per damunt i de nou la fal·làcia del pretès anti-islamisme dels Estats Units, que estan precisament en sintonia amb el més recalcitrant i dictatorial de l'islam wahabí, i assenyalar que un possible o suposat atac a l’Iràn –del que nosaltres dubtem en gran mesura– seria en clau petrolífera i de sosteniment a les monarquies corruptes i integristes del Golf pèrsic, res a veure amb fantasmagóriques “croades per la llibertat”.
És necessari assenyalar que en aquests països wahabís el tracte als treballadors estrangers s'apropa molt a les condicions d'esclavitud. La majoria d'aquests treballadors estrangers són immigrants palestins que fugen de les dures condicions a les quals es veu sotmès el seu país, quan arriben com a assalariats a les monarquies del Golf, el tracte que reben és vexatori i humil.liant, ni rastre del que es podria suposar una certa “solidaritat àrab” per part dels multimilionàries tiranies integristes.
Bòsnia i Hercegovina i Kosovo en el cinturó verd wahabí.
La confluència Estats Units-islamisme wahabí va tenir un dels seus punts àlgids en els dècada passades quan els interessi mutus van convergir en una espècie d'atac a Europa a les seves zones més sensibles. La guerrilla wahabí txetxena ataca a Rússia, mentre el wahabisme potenciava la independència de Bòsnia Hercegovina i Kosovo, també recolzada pels Estats Units, que, amb la creació de dos enclavaments musulmans en els Balcans, s'assegurava la desestabilització d'aquesta zona clau del nostre continent.
Bòsnia havia estat durant dècades un exemple de convivència interreligiosa. El fet que els bosnians musulmans, els ortodoxos (serbo-bosnians) i els catòlics (croats) comparteixen ètnica i idioma facilitava aquesta harmonia. No obstant això entre 1992 i 1995 Bòsnia es va convertir en una qüestió de primer ordre per a l'islamisme. En aquests mateixos anys el Pentágono recolzava i armava al Partit d'Acció Democràtica (SDA) d'Alia Izerbegovic, partidari de fer de Bòsnia un Estat exclusivament musulmà. Des d'aquestes mateixes dades, el wahabisme va recolzar l'arribada de guerrillers islamistes en suport de la independència bosniana, la majoria antics guerrillers africans i asiàtics veterans d'Afganistan i subvencionats amb diners saudí.
Després de la independència, el govern musulmà instal·lat a Sarajevo els va atorgar la nacionalitat bosniana, convertint-los en actius agents de la reislamització (llegeix-se wahabitització) de Bòsnia, que des de llavors s'ha convertit en un focus d'islamisme de l'àrea balcànica.
Els petrodólars integristes a Europa occidental.
Aquesta mateixa setmana ha aparegut en diversos mitjans una notícia segons la qual Qatar està planejant invertir uns 50 milions d'euros en els suburbis francesos habitats per immigrants musulmans, si el pretext oficial és “ajudar a les petites empreses musulmanes”, es tracta d'una acció més per atreure a les masses immigrants musulmanes cap al wahabisme. Estratègia que s'està coronant amb èxit. Aquest tipus d'inversions i d'extensió del radicalisme musulmà és el que està provocant que els joves musulmans en sòl francès es senteixen cada vegada més reconeguts en l'islamisme radical, més vinculats amb l'idea de la yihad i creixca la seua hostilitat cap a la societat francesa i europea.
En el mateix sentit Aràbia Saudí ha estat la gran finançadora de les mesquites a Europa occidental així com de les madrasas (escoles islàmiques) encarregades de propagar la ideologia wahabí. Cal assenyalar la valenta actitud del govern noruec que en 2010 va prohibir la construcció de mesquites finançades amb diners en el seu sòl. Lamentablement el seu exemple no ha estat seguit per cap altre Executiu europeu.
Les “inversions” saudites i de Qatar a Europa occidental s'estenen a molts àmbits de negoci, i la força del seu capital inversor és cada vegada major en països com Bèlgica, França, Països Baixos, Regne Unit i Espanya i Catalunya .
Destaquen pel visible i el cridaner les inversions d'aquests dos països al món de l'espectacle i del futbol. Avui, lamentablement, la samarreta del Barcelona FC llueix el logotip de la famosa Qatar Foundation, el líder espiritual de la qual, Yusuf al Qaradawi, fa declaracions d'aquest tipus: “Per ser considerada una dona violada ha de demostrar bona conducta… L'islam exigeix que mantingui la seua decència i no obri la porta al mal…Per ser absolta, ha de demostrar que no ha estat qui ha fet possible el seu desflorament… L'home que l'ha violat ha de casar-se amb ella, perquè així redueix el seu sofriment, la consola i la compensa per haver perdut el seu ben preuat, el seu honor”. Per la seua banda el Reial Madrid ha estat en converses amb grups inversors dels Emirats Àrabs que pretenen canviar el nom del seu estadi pel de Emirates, el mateix amb el qual es va rebatejar l'estadi de l'equip londinenc de l'Arsenal, després de ser comprat per la companyia aèria dels Emirats, Fly Emirates, els nous amos del club anglès (?) van prohibir que en l'estadi onegessen banderes angleses (la creu de sant Jordi) ni britàniques (que combina les creus de sant Jordi, la de sant Andreu i la de sant Patrici).
El wahabisme constitueix avui el finançador econòmic i el catalitzador ideològic de la creixent islamització d'Europa. Enfront d'això els europeus no podem caure en veleitats “multiculturalistes” ni en fantasies “integracionistes”, necessitem un rearmament moral i ideològic, i una determinada acció política per conservar i preservar la nostra identitat cultural i l'herència històrica de la qual som portadors. 
 
Enric Ravello




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top