dilluns, 20 de maig del 2019

LES CLAVEGUERES INTERNACIONALS CONTRA LFPÖ I LA SOBIRANIA AUSTRÍACA.



Les més fosques maniobres orquestrades pels més sinistres serveis secrets i centres de poder, han atemptat contra l'FPÖ, contra la sobirania del Govern austríac i contra tot Europa.

Els fets ja són coneguts, el cap de setmana passat  el vicecanceller austríac i líder del FPÖ, Heinz-Christian Strache, va ser filmat en un apartament llogat a Eivissa (és a dir ple de càmeres ocultes instal·lades pels sabotejadors) en una conversa amistosa i intranscendent amb una milionària russa, que clar, gravada i treta de context amb tota una campanya orquestrada per la premsa mundial, ha provocat la dimissió de HC Strache i Johann Gudenus ... la hipocresia de sempre, tots sabem les coses que es diuen en converses privades.

Strache va anunciar la seva dimissió afirmant que no havia comès cap delicte (per descomptat ni res semblant), però la campanya de les clavegueres va aconseguir el seu objectiu. Des de l'arribada a la direcció del FPÖ de l'ala nacionalista la pressió i el joc brut són realment insuportable, recordem el destí de l'antecessor de Strache, Jörg Haider, mort en "accident de trànsit".

L'FPÖ és sens dubte el partit amb una visió més clara i precisa sobre el futur d'Europa, i ara estava influint en la Hongria de Viktor Orban i s'estava convertint en referència a la veïna Alemanya, on curiosament es va publicar la conversa. És un cop a MittleEuropa, i a tot Europa en el seu conjunt. A més la presència de la LEGA al govern italià, i del FPÖ en l'austríac, consolidava l'acostament entra la Europa occidental i Rússia, una mica temut pels grans poders mundials. Són conegudes per tots les bones relacions de la LEGA i del FPÖ amb Putin, de fet Gudenus, l'altre membre l'FPÖ present a l'apartament d'Eivissa, té relacions molt estretes amb Rússia, i va ser observador internacional en el referèndum de Crimea, juntament a un servidor.

Ara el president austríac, home del "sistema" i enemic del FPÖ, ha convocat noves eleccions. Hem pogut parlar amb quadres de l´FPÖ i per descomptat estan disposats a afrontar la situació amb valentia i energia. Des d'aquí els desitgem el millor, per ells i perquè serà el millor per a Europa.

Des d'aquí una salutació i tot el meu suport personal a HC Strache i Johann Gudenus, no pot ser d'una altra manera per als que practiquem la "religió i l'amistat".

Enric Ravello Barber.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top