dimarts, 5 de desembre del 2017

CONVENI D’INTERLIBERTARIANS, SOPAR DE LA LEGA NORD:

Aquest diumenge 3 de desembre, vaig participar a la reunió anual de l'associació suïssa Interlibertarians, amb una intervenció sobre la història de la formació de Catalunya i un debat sobre la situació política actual. El públic que hi va assistir es va mostrar realment interessat, i pel nivell de les seves preguntes, va quedar clar el seu coneixement i implicació amb la lluita per la llibertat del poble català.

A la reunió també va intervenir el president del grup parlamentari de la Lega Nord a Llombardia, Massimiliano Romeo, que va valorar els recents referèndums de més autonomia a Llombardia i Vèneto. Posteriorment van prendre la paraula el president d’Interlibertarians, Rivo Cortonesi, amb una profunda exposició teòrica sobre la formació i transformació de la Confederació Helvètica, des de la seva perspectiva de llibertat ciutadana i municipal, Sergio Morandi, presentant la  seva interessant iniciativa "Moneda Intera" que es sotmetrà a votació popular el proper any a Suïssa, Gabriele Lafranchi, i Alain Bühlker, vicepresident de la UDC -el partit més votat a Ticino- tots dos sobre altres dues iniciatives populars que es presentaran a l'electorat suís pròximament.

Després de la conferència, vaig assistir al sopar de Nadal de la Lega Nord de la província de Varese, celebrada a la localitat llombarda de Cairate, un sopar típicament llombard, amb un gran ambient leghista i en el qual vaig compartir taula amb l'incansable Davide Quadri i els amics del Movimento Giovani Padani-Lega Nord. Durant el sopar vaig tenir una intensa conversa amb Matteo Salvini, secretari de la Lega Nord, i amb   amb el vice-secretari i diputat, Giancarlo Giorgetti, en la qual vam compartir opinions sobre el tema català i altres qüestions internacionals de molt interès.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top