dilluns, 5 de gener del 2015

LA MULTICULTURALITAT COM A DOGMA. LA NEO-INQUISICIÓ DEL PENSAMENT.




La imposició del "pensament únic" repeteix els esquemes totalitaris de la Inquisició: la definició d'un dogma -el multiculturalisme és el model de societat desitjable per unanimitat- i la desqualificació de tot el que s'oposi a aquest dogma, que és rebutjat del debat amb el "san-benito" de "racista" amb el qual es pretén posar fora del debat i la realitat política.

Premsa, partits convencionals i altres mitjans de creació de l'opinió pública assumeixen aquest dogma de partida, tancant qualsevol discussió i negant qualsevol opinió contrària. La repressió final és a càrrec d'uns codis legislatius cada vegada més restrictius amb la llibertat d'expressió i amb organitzacions para-policials l’única funció és assenyalar i perseguir el pensament dissident, com bé sabem en SOM Catalans; aquesta la funció dels auto-proclamats grups "anti-racistes", per als que "racista" és qualsevol que no vulgui acceptar el dogma impost de la multiculturalitat, imposat per les elits financeres i mediàtiques.

El dogma té també contra-afirmació en negatiu: la des-culturització. És a dir l'acció propagandista per manipular i negar el passat i les referències identitàries als pobles. El seu exemple a Catalunya és permanent i evident: des del inventat "país obert" i "país per a tots" amb el qual es pretén amagar el passat de lluita i conquesta del nostre poble, fins a “l’islam a la catalana" passant pels "nous catalans "del permanentment disfressat Àngel Colom.
 
Aquesta situació es repeteix a tot Europa, però també a tot Europa la dictadura del multiculturalisme s'esquerda, dia rere dia veiem com creix la protesta popular contra el dogmatisme de la súper-classe mundialista, veiem com els partits que defensen la pròpia gent, creixen sense que res els aturi, com amenacen el poder dels de sempre, com es pot acabar amb aquesta dictadura de l'absurd, com la seva mentida cau a trossos. Això passa a tot Europa, i aviat, molt aviat, començarà a passar també a Catalunya.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top