diumenge, 10 de gener del 2016

CONFLICTE ÈTNIC: LES VIOLACIONS MASSIVES COM A PRÒLEG.



Fa 70 anys Colònia va ser víctima de brutals bombardejos per part de l'aviació aliada que van destrossar la ciutat fins convertir-la en un munt de cendres. 70 anys després Colònia torna a ser castigada col·lectivament, aquesta vegada pel terrorisme-sexual dels immigrants "convidats" pel govern alemany sota el pretext de ser "refugiats de guerra". Robatoris, atacs, violacions massives, com ha declarat un dels líders Alternativa für Deutschalnd (AfD), Frauke Petry: "les agressions massives a les dones a Colònia, fan pensar en l'Estat de no-dret del final de la Guerra".
 
Si hi ha alguna cosa especialment repugnant són aquests assalts massius i organitzats contra les dones europees per part dels immigrants, assalts que es repeteixen al llarg i ample de tot el nostre continent. La intenció dels mateixos és molt més greu i profunda del que els mitjans de desinformació plantegen: es tracta d'expressar el menyspreu a la dona europea, es tracta d'imposar el domini territori sobre zones i barris de les ciutats europees, i al seu torn són la prova objectiva de la progressiva desvirilització que està patint la societat europea.
 
Desvirilització entesa com la defineix el pensador francès Guillaume Faye: "Debilitament dels valors de valentia, en benefici dels valors xenòfils, homòfils i humanitaristes", la desvirilització és la fase prèvia que passa tota societat abans d'arribar a la decadència i la destrucció . Una desvirilització promoguda i proclamada per una classe intel·lectual-mediàtica i posada en pràctica per la classe política avui incapaç ni tan sols de defensar les nostres dones. Res més vergonyós que les declaracions de l'alcaldessa de Colònia i de l'alcalde de Viena, recomanant a les dones no sortir soles a la nit o adaptar-se i comprendre la mentalitat dels immigrants musulmans per no "provocar". Simplement repugnant.

Europa ha de reaccionar ja, és urgent, no hi ha més temps, i reaccionar vol dir organitzar-se, implicar-se, associar-se i mobilitzar-se, contra la violència immigrant, i contra una classe política que, posem a Angela Merkel com a exemple, encara no ha estat capaç de detenir a cap dels agressors de Cap d'Any però ordenava reprimir amb força i duresa especial la manifestació de protesta que va tenir lloc a Colònia el cap de setmana.

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top