dimecres, 27 de gener del 2016

ADA COLAU I ELS ESPAIS POLÍTICS.



Va dir que mai es dedicaria a la política, però es va presentar a l'alcaldia de Barcelona; va dir que l'alcaldia era la seva dedicació completa, però ja està preparant el seu "salt" a la Generalitat. Aquesta setmana anunciava la creació del "seu" nou partit, aquest és el valor de la paraula i la credibilitat de la nova referència política, ajudada pels mitjans de comunicació, Ada Colau.

En la seva estratègia personalista i interessada, Colau ha anat utilitzant organitzacions i coalicions electorals per les quals ha passat, per anar guanyant protagonisme personal i preparant el terreny per a la seva projecció política, primer va ser CUP, després BeC, després PODEMOS, sense oblidar-nos de la PAH , amb la qual va saltar a l'escena pública i de la qual ha estat expulsada recentment, acusada de no complir amb el promès un cop convertida en alcaldessa.

El nou partit de Colau no aportarà res a la vida política catalana més que demagògia i falses promeses. En el tema social Colau s'inspira en la qual és encara la referència dels "progès" europeu, Alexis Tsipras i el seu Syriza, partit que després d'haver mentit i traït totes les seves promeses, ara es dedica a privatitzar el port del Pireu amb empreses xineses i a retallar les pensions per "adequar-se a les exigències de la UE", això sí Syriza com Colau, sí que compleixen amb les seves promeses de legalitzacions d'adopcions gais, de portes obertes als immigrants i d'ajudes sense límit als mal anomenats " refugiats ". Com a exemple podem posar la tolerància de l'Ajuntament de Barcelona amb els "top-mata" en perjudici del legal i laboriós comerç català. Per Colau tot és poc per als immigrants i res és molt per als catalans.

En matèria sobiranista Colau ha trobat la fórmula perfecta per a la seva demagògia permanent, un suposat "referèndum" pactat amb un Estat que no vol pactar res, i en el qual pot haver-hi dos, tres o més preguntes, sense especificar clarament encara què es va a preguntar, i molt menys les conseqüències d'aquesta pregunta. Ridícul.

Colau no ve a omplir cap nou espai polític, sinó a fer servir un ja definit per les seves pròpies ambicions personals.

Avui només hi ha un espai polític per construir a Catalunya, un espai que existeix a tot Europa, amb un suport massiu en vots d'una població farta de les mentides, les corrupcions, els enganys i les polítiques d'immigració. Un espai que defensi la població autòctona enfront de la classe política i a les nefastes conseqüències de la immigració massiva. Un espai polític que reivindiqui sense complexos la nació, el treball, l'honradesa, i a la gent de casa. Un espai que avui estem construint des SOM Catalans, amb el suport dels nostres amics i aliats europeus.


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top