dijous, 2 d’octubre del 2014

EL POLÍTICAMENT VERGONYÓS




Quan l'estupidesa sembla no tenir límit, sempre hi ha algú capaç de demostrar el contrari, en aquest cas ha estat la televisió sueca, paradigma del deliri multiracial, refugi de multiculturalistes subvencionats, censors frustrats, acomplexats de ser "suecs" i admiradors incondicionals de qualsevol cosa que no "faci olor a europeu". A aquests estranys senyors no se'ls ha ocorregut més que censurar la sèrie "Pippi Langstrump", en considerar racista per l'increïble "pecat" que Pippi va parlar en un capítol d'un "rei negre" () i en un altre es va estirar les parpelles per "jugar als xinesos". Uns crims impressionants, que els censors del segle XXI volen esborrar ràpidament, no hagin de ser contagiosos.

La nota positiva és que el 81% dels suecs s'han mostrat contraris d'aquest deliri. Suècia, que s'havia presentat durant dècades com el paradís del multiculturalisme, ha vist com en les últimes eleccions el partit anti-immigració SD-que venia creixent electoralment fa anys-va aconseguir el 13% dels vots, i s'ha convertit en el tercer partit del país, trencant completament el monòton discurs bonista i infantil sobre un problema que fins fa poc semblava tabú, i sobre el qual avui els europeus volen poder parlar lliurement.

Catalunya també pateix des de fa dècades una constant propaganda multiculturalista, tan absurda i manipulada com perillosa per a la ciutadania, per part d'ERC-CDC-CUP per una banda i PSC-ICV-UDC per l'altre. La societat catalana sap perfectament que després d'aquestes fal · làcies s'amaga una realitat molt diferent; com a Suècia i com a la resta d'Europa, tot això tindrà les seves conseqüències polítiques, SOM Catalans ha vingut per dir clar i en català, que la immigració massiva és nefasta per a la nostra societat i que volem una Catalunya per a la nostra gent. Entrem en el debat i anem a trencar amb el políticament correcte.

Enric Ravello Barber
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top