dimecres, 23 de maig del 2012

CIU ES RECOLZA EN ELS IMMIGRANTS PER A DESTRUIR CATALUNYA




Encegats pel 3%, rosegats per la corrupció i en una constant contradicció interna que els porta a la paràlisi política en tots els grans temes que afecten a Catalunya, CiU ha decidit fer un pas en el seu passejar polític apostant pels “nous catalans” com la base sobre la qual edificar la futura Catalunya multicolor del melting pot, les mesquites i el reageton.
Desorientada en l'ideològic i sense referències sòlides des de les quals afrontar els nous paradigmes del segle XXI, CiU ha titubejat i balbotejat en la seva postura sobre la immigració, però ja fa temps va decidir definitivament en quin costat volia situar-se i ho ha fet sense deixar cap dubte sobre aquest tema: ha escollit el costat dels immigrants i donar l'esquena als catalans autòctons.
Confonent la identitat amb un diccionari de català, els dirigents convergents llancen gairebé diàriament entusiastes proclames amb un mateix i repetitiu missatge: “ apàtrides de tot el món vengen a la nostra casa, apuntin-se a un curs de català –intentin aprovar-ho si els és possible– i seran vostès proclamats “nous catalans” ni més ni menys que pel Govern de la Generalitat, amb tota la seva pompa i amb tota la seva cort, si ho fan tindran dret a tot el que demanin, i també a tot el que no demanin. Ah! i per favor no s'oblidin de votar a CiU en les properes eleccions, nosaltres també necessitem la seva ajuda”.
Per acabar l'escena tenim a Angel Colom concedint llicències per a la gran mesquita de Barcelona i demanant milions de nens immigrants per a una futura Catalunya multicolor en la qual els nens catalans siguin una minoria marginada i explotada, o el Conseller Fransesc Homs insultant pública i innecessàriament als “vells catalans”, en dir que Catalunya deu la seva supervivència (no dramatitzi senyor Homs) als immigrants, en un patètica escena de autohumiliació i genuflexió.

CiU enemic objectiu de la identitat catalana.
Reduint la identitat a l'idioma, CiU –exemple del políticament acceptat– elimina d'arrel el concepte d'arrelament, d'història en comú, d'herència, de comunitat, de folklore, de vivències comunes, de mites i de llegendes, d'orígens i memòries i de tot el que forma realment la identitat catalana, que té en l'idioma la seva expressió i la seva manera de comunicació, i forma un tot amb aquest idioma, al que no es pot desgajar quirúrgicament per convertir-ho en l'element exclusivament definitori; CiU no fa més que repetir l'esquema jacobí-mundialista a escala catalana. Com diu el pensador francès Guillame Faye “la manera més perillosos d’arrelament –o de pseudoarrelament- es manifesta en mitjans regionalistes (o nacionalistes si es prefereix) (…) en els quals es reivindica alhora una excepció cultural i lingüística, però s'admet el model multirracial. Segons aquest model “els nostres immigrants (afegim: sempre que aprenen la nostra llengua) són tan bretons, bascos, occitans o catalans com nosaltres”. La contradicció és total: s'oposen en nom de les “tradicions” a un jacobinisme reduccionista, però per un altre admeten en el seu sòl a estranys a aquestes tradicions, imposats per un jacobinisme universalista”.

L'elecció de CiU implica necessàriament donar l'esquena als “catalans de sempre”, i com totes les eleccions, aquesta de CiU, tindrà les seves conseqüències. Potser els estrategues de CiU han pensat que aquests “catalans de sempre” comencen a estar farts de la seva ineficàcia, de la seva corrupció i de tripijocs, i que només semblen usar la paraula Catalunya per reclamar les claus de la caixa recaptatòria a l'Estat central, la qual cosa ens sembla molt bé si aquests diners anés pels de casa, i ens sembla una burla si va a les seves insaciables butxaques i a les subvencions per als seus “nous fills adoptats”.
Avui la principal amenaça contra la identitat catalana és el devessall migratori i la inversió demogràfica que comporta, i CiU abranda la força d'aquest tsunami que amaga engolir a la Catalunya de sempre. Diguem-ho clarament CiU amb aquesta política de portes obertes, catifa vermella i despeses pagades als immigrants, és el gran enemic –sol o en companyia d'uns altres– de la identitat catalana.
Enric Ravello




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top