dimarts, 5 de setembre del 2017

CONQUESTA DEL PODER MUNICIPAL NOVA ESTRATÈGIA EN LA ISLAMITZACIÓ D´EUROPA.

A principis del passat mes d'agost, va saltar la notícia que el nou alcalde d'Oldham (Manchester) obligava a obrir el ple municipal amb una oració dirigida a Al·là per l'imam corresponent. A la fi del mateix mes, Ahmed Marcouch, "holandès" d'origen marroquí i islamista salafista es converteix en el nou alcalde de Arhem (Països Baixos).

Com venim advertint des de fa temps, el següent pas de l'estratègia per islamitzar europea, era l'aparició de partits específicament musulmans i integristes que anirien actuant amb una estratègia de conquesta progressiva del poder, primer en les localitats on fossin majoritaris, per anar creant granis "àrees de governs salfistes a Europa", i posteriorment accedir a nivells de poder més alts: regionals i nacionals. A part d'aquests dos exemples el partit Denk (finançat per Turquia) que ja va aconseguir 3 escons al Parlament neerlandès a les últimes eleccions i que a la ciutat d'Amsterdam va quedar per sobre del PVV de Greet Wilders.

Dèiem en anteriors articles que des dels anys 70-80 la comunitat islàmica assentada a Europa occidental -que vota sempre segons les instruccions dels seus líders- havia donat suport electoral especialment a les opcions socialista, perquè eren les que més concessions feien a les seves reivindicacions; Londres és encara un exemple d'això, on el seu alcalde musulmà Sadiq Khan, va ser triat com a candidat del Partit Laborista, esperem uns anys al fet que la població musulmana sigui majoritària a la ciutat del Tàmesi i veurem aviat un alcalde salafista aquí també.

La típica tàctica islamista quan estan en minoria, ara a les ciutats i regions on la seva població ja són majoria, el canvi estratègic és clar: vot massiu per a opcions salafista, i és així com es va imposant l'islam radical a Europa occidental, no és només el terrorisme l'amenaça, efectivament no tots els musulmans són terroristes (faltaria més !!) però sí tots en massa voten opcions salafista és a dir integristes- quan estan en majoria, aquesta és la bomba més perillosa que tenen contra Europa: la bomba demogràfica.

Que ningú a Catalunya cometi de nou l'error de pensar que aquí no  passarà una cosa semblant, com els que pensaven que a Catalunya mai hauria atemptats islamistes. A Europa hi ha diverses zones on l'islamisme s'està fent molt fort demogràficament i aviat políticament: Manchester-Birmingham-Londres; Malmo i el sud de Suècia; Bèlgica-Països Baixos; Marsella-Niça i .... a Catalunya, l'eix que comprèn Salt, Olot, Ripoll, Manlleu, Vic, a més de la zona de Reus; sempre amb la repugnant complicitat de JxS-CUP i ANC.


Enric Ravello Barber.




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top