dimarts, 6 de març del 2018

ELECCIONS ITALIANES 2018: ENHORABONA LEGA!



Itàlia ha votat i ha provocat un terratrèmol polític a l'Europa dels buròcrates benpensants, els resultats poden tenir diverses valoracions, però el que és evident és que l'oficialisme mundialista i immigracionista ha perdut.
L'escrutini dels vots expressant la voluntat política dels italians ha donat aquest resultat:

Coalició Lega-Forza Italia- Fratelli d'Italia, a la qual els mitjans deien de "centredreta" i ara ho rebategen com "dreta-extrema dreta", guanya les eleccions amb el 37.00%.

En segon lloc el Movimento 5 stelle, partit que es presentava sense cap coalició aconsegueix el 32.68%.

I en tercer lloc la coalició d'esquerra amb un 22.85% sent el seu principal partit el Partit Democràtic, que aconsegueix un curtíssim 18.72%, un derrota històrica per a l'esquerra italiana que ha provocat la dimissió immediata del seu líder i ex primer ministre, Rienzi.

L'enèsima refundació dels neo-post-paleo-comunistes radicals que no van acceptar la seva inclusió en el PD, Lliures i Iguals es queda en un fluixíssim 3.28%

Per la seva banda Casapound aconsegueix el 0,92% dels vots, que tot i triplicant resultats anteriors, queda per sota de les seves expectatives. Cal assenyalar que l'activa campanya d'aquest partit ha provocat violentes i delinqüencials reaccions de l'extrema esquerra, un greu atemptant contra la llibertat d'expressió, al qual el nou Govern -especialment si està encapçalat per Salvini- haurà de posar fi.

Si rellevant és que l'esquerra quedi en tercer lloc, més rellevant és la composició interna dels vots en la coalició guanyadora, on el realment transcendent a nivell intern però també a nivell italià és que el primer partit de la mateixa és la Lega amb el 17.62% dels vots assolint el "sorpasso" a la Forza Italia de Berlusconi que es queda amb un14.0%, això converteix Matteo Salvini en la referència de tot aquest amplíssim espai polític (com vulguin anomenar-los els mitjans de comunicació) i en el negociador per formar govern. Sens dubte el triomf de la Lega s'ha degut a la seva forta oposició a l'arribada  massiva  d'immigrants i refugiats a Itàlia i a les facilitats que estava donant el Govern anterior per a la seva nacionalització.

Cal insistir en la importància d'aquesta victòria de la Lega d'aquest fet, la Lega venia del seu mínim històric, 4.1% després de la "crisi Bossi", passant ara a aquest 17.62% que fins i tot pocs d'ells esperaven. Com assenyala el seu eurodiputat Mario Borghezio: "El sorprenent de la victòria de la Lega encapçalada per Salvini, és que és un autèntic triomf de la voluntat d'un gran cap alhora sobiranista i identitari, és un missatge esperançador per a tota l'Europa dels pobles, des de l'Atlàntic als Urals.
L'opressió polític-financera del mundialisme que intenta per tots els mitjans sufocar la veu dels pobles i d'alterar la seva identitat amb la immigració salvatge, pot aturar-se. La Lega de Salvini combat per això i guanya! ".

Ara començaran les negociacions per formar govern, volem assenyalar que si la coalició Lega-FI-FDI hagués aconseguit un 3% més, és a dir el 40%, assumia automàticament el Govern d'Itàlia i avui Salvini ja seria primer ministre, en no ser així s'obre un ampli espai de negociacions, on al final caldrà veure a quin dels dos grans blocs dóna suport al sempre imprevisible Movimento 5 stelle.