dilluns, 5 de febrer del 2018

GIRA PER L'EUROPA IDENTITÀRIA.

Dimarts i dimecres de la setmana passada, vam tenir diverses reunions al Parlament europeu amb eurodiputats de l'AfD, LN, FPÖ, VB i un dinar al Parlament flamenc amb Filip Dewinter i Anke van Dermeersch, per organitzar els detalls d'un acte contra la islamització d'Europa, que tindrà lloc el proper mes de maig.
De totes aquestes reunions es treu una clara conclusió: els partit nacionalistes i identitaris europeus donen suport clarament a la causa catalana, com així ho han posat de manifest en declaracions públiques i en actes polítics, però no donen suport en absolut a la proposta d'una Catalunya multicultural i islamitzada que defensen JXC, ERC i CUP, motiu pel qual tot el potencial del seu suport a Catalunya -que és enorme s'està desaprofitant, per això tots ells estan interessats en donar suport a SOM Catalans com a partit nacionalista català anti-immigració.

Dissabte 27, vam assistir, per invitació de l'eurodiputat Georg Mayer i el seu assistent Dietmar Holzfein a l’Akademikerball que se celebra tradicionalment a Hofburg (Palau Imperial de Viena) organitzat per les confraries d'estudiants, de profunda tradició germànica -els noms de les mateixes són clars: Germania, Gothia, Vandalia, etc- organitzat pel FPÖ. Durant el mateix vam poder conversar amb els seus màxims dirigents i bons amics, destacant el seu líder i ara vice-canceller d'Àustria, HC Strache que compartia absolutament l'opinió sobre Catalunya que hem comentat.


El dia següent vam viure una intensa jornada a Varese (Llombardia), al matí vam participar en la campanya electoral del candidat de la Lega Nord a la presidència regional, Atillio Fontana que amb les seves polèmiques i recents declaracions ha pujat en els sondejos d'opinió, Fontana és un exemple de polític honrat, militant i compromès amb les seves idees i la seva gent. A la tarda vam visitar la casa i la tomba del genial escriptor alemany, Hermann Hesse a Motagnola (Ticino-Suïssa italiana) al costat de Daniela Gulino i Alessandro, per acabar el dia donant una conferència al local de l'associació cultural Terra Insubre, que dirigeix Andrea Mascetti sobre Hesse i l'anomenat "Cercle Hermètic".


Una setmana d'actes i reunions que consolida encara més a SOM Catalans com la referència identitària de Catalunya a tot Europa.

Enric Ravello Barber