diumenge, 16 de juny del 2013

LÍDERS IDENTITARIS EUROPEUS VIATGEN A SÍRIA PER DENUNCIAR LES ATROCITATS DELS COLPISTES ISLAMISTES.


Diversos líders identitaris europeus s'han desplaçat aquesta setmana a Síria on han tingut trobades oficials amb alts representants del legítim govern nacional presidit per El Assad. L'objectiu principal d'aquests viatges ha estat comprovar sobre el terreny les atrocitats dels terroristes salifistas als quals els governs occidentals donen suport logístic i propagandístic, així com tractar amb el Govern sirià les mesures que es poden adoptar en aquest sentit. 

La visita dels líders identitaris europeus ha tingut com a conseqüència una conscienciació encara major en el nostre camp ideològic sobre la realitat que s'amaga darrere dels que els mitjans anomenen eufemísticamente “rebels” i “partidaris de la democratització de Síria”.



Filip Dewinter va acudir a Damasc convidat oficialment pel Parlament sirià, durant la seva estada a Síria es va reunir amb el representant de la comunitat cristiana –que recolza al règim de Assad-sent entrevistat per la BBC en el lloc on feia poques hores els salafistes van cometre una atemptant mortal amb 14 víctimes, poc després Dewinter va visitar hospitals on cada dia són ingressades unes 100 persones víctimes d'aquests atemptats islamistes.

El líder identitari flamenc es va reunir oficialment amb 
Faisal-al-Miqdad, adjunt al ministeri sirià d'Afers exteriors, Dewinter va expressar el seu desig que els salafistes arribats des de Bèlgica per recolzar la rebel·lió islamista contra el règim, siguin jutjats i compleixin condemna en sòl sirià. Dewinter, acompanyat del diputat del VB al Parlament flamenc, Frank Creyelman, es va reunir també amb el ministre sirià d'Informació,Omrane al-Zohbi i va participar en una reunió amb els membres de la Comissió d'Afers exteriors del Parlament sirià.



Nick Griffin, eurodiputat i president del BNP britànic, també va viatjar aquests dies a Síria encapçalant una delegació que incloïa a l'ex eurodiputat italià Roberto Fiore (Forza Nuova) i a representants russos i polonesos.

Griffin ha denunciat l'amenaça que representen els centenars de yihaidista arribats d'Europa que han anat a lluitar contra el règim sirià, a força de matar civils i decapitar soldats. Griffin ha assenyalat el greu risc que aquests yihaistas tornin a sòl britànic i europeu després de la seva activitat bèl·lic-terrorista a Síria, assenyalant que els mateixos islamistes que recolzen David Cameron William Hague (Premier i ministre d'Afers exteriors britànics) seran els que després tornaran a Regne Unit per lluitar per la instauració d'una dictadura sunnita en sòl britànic. Griffin es va reunir amb el primer ministre sirià Wael Al Halqui, mentre Fiore ho feia amb el vice-ministre d'Afers exteriors.





Aquestes reunions i les declaracions consegüents posen en evidència la hipocresia i manipulació de la política nord-americana que crea, arma i utilitza a l'islamisme tant per afeblir econòmica i socialment a Europa com per destruir els règims àrabs laics que suposen una resistència a la seva pretesa hegemonia i control absolut a Orient Mitjà. Així mateix posen de manifest la covarda submissió dels polítics de la UE, que accepten sense la menor oposició el paper de simples marionetes a les ordres dels interessos de Washington, en aquest –i gairebé tots- antitétics als de la població europea.

Enric Ravello


LÍDERES IDENTITARIOS EUROPEOS VIAJAN A SIRIA PARA DENUNCIAR LAS ATROCIDADES DE LOS GOLPISTAS ISLAMISTAS.




Diversos líderes identitarios europeos se han desplazado esta semana a Siria donde han tenido encuentros oficiales con altos representantes del legítimo gobierno nacional presidido por El Assad. El objetivo principal de estos viajes ha sido comprobar sobre el terreno las atrocidades de los terroristas salifistas a los que los gobiernos occidentales dan apoyo logístico y propagandístico, así como tratar con el Gobierno sirio las medidas que se pueden adoptar en este sentido. 
La visita de los líderes identitarios europeos ha tenido como consecuencia una concienciación aún mayor en nuestro campo ideológico sobre la realidad que se esconde tras lo que los mass-medias llama eufemísticamente “rebeldes” y “partidarios de la democratización de Siria”.


Filip Dewinter acudió a Damasco invitado oficialmente por el Parlamento sirio, durante su estancia en Siria se reunió con el representante de la comunidad cristiana –que apoya al régimen de Assad-siendo entrevistado por la BBC en el lugar donde hacía pocas horas los salafistas cometieron una atentando mortal con 14 víctimas, poco después Dewinter visitó hospitales donde cada día son ingresadas unas 100 personas víctimas de estos atentados islamistas.


El líder identitario flamenco se reunió oficialmente con Faisal-al-Miqdad, adjunto al ministerio sirio de Asuntos Exteriores, Dewinter expresó su deseo de que los salafistas llegados desde Bélgica para apoyar la rebelión islamista contra el régimen, sean juzgados y cumplan condena en suelo sirio. Dewinter, acompañado del diputado del VB en el Parlamento flamenco,  Frank Creyelman, se reunió también con el ministro sirio de Información, Omrane al-Zohbi y participó en una reunión con los miembros de la Comisión de Asuntos Exteriores del Parlamento sirio.



Nick Griffin, eurodiputado y presidente del BNP británico, también viajó esos días a Siria encabezando una delegación al ex eurodiputado italiano Roberto Fiore (Forza Nuova) y a representantes rusos y polacos.
Griffin ha denunciado la amenaza que representan los centenares de yihaidista llegados de Europa que han ido a luchar contra el régimen sirio, a base de matar civiles y decapitar soldados. Griffin ha señalado el grave riesgo de que esos yihaistas regresen a suelo británico y europeo después de su actividad bélico-terrorista en Siria, señalando que los mismos islamistas que apoyan David Cameron y William Hague (Premier y ministro de Asuntos Exteriores británicos) serán los que luego volverán a Reino Unido para luchar por la instauración de una dictadura sunita en suelo británico. Griffin se reunión con el primer ministro sirio Wael Al Halqui, mientras Fiore lo hacía con el vice-ministro de Asuntos Exteriores.

Estas reuniones y las declaraciones consiguientes ponen en evidencia la hipocresía y manipulación de la política norteamericana que crea, arma y utiliza al islamismo tanto para debilitar económica y socialmente a Europa como para destruir los regímenes árabes laicos que suponen una resistencia a su pretendía hegemonía y control absoluto en Oriente Medio. Así mismo ponen de manifiesto la cobarde sumisión de los políticos de la UE, que aceptan sin le menor oposición el papel de simples marionetas a las órdenes de los intereses de Washington, en éste –y casi todos- antitéticos a los de la población europea.

Enric Ravello


Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top