dijous, 25 d’abril del 2019

VOX: LIBERALS ANTI-IMMIGRACIÓ CONTRADICCIÓ EN ELS TERMES.


Molt s'ha parlat en els últims mesos sobre VOX, un partit nascut bàsicament de l'odi a tot el que sigui català i basc. Increïbles són les declaracions del seu president Santiago Abascal que arriba a afirmar que el Barça és un instrument de l'independentisme, o en les que critica la política de pedrera de l'Athletic de Bilbao definint-la com "etnicista i racista". ¿Proposarà també la il·legalització d'aquests dos clubs de futbol? Temps al temps.

No parlarem en aquest article més d'aquests arguments de tots coneguts, sinó de l'altre element de la propaganda de VOX: la immigració, tema en el qual estem segurs que aviat decebrà a molts dels seus votants; de fet les contradiccions ja són evidents, parlen de "controlar" (¿només controlar?) la immigració musulmana, però al mateix temps parlen d'obrir les portes a la immigració sud-americana (és a dir fonamentalment equatoriana), i fins i tot proposa repoblar l'anomenada "Espanya interior" amb immigrants d'aquest origen.
Un partit anti-immigració que demana repoblar el seu país amb immigrants, curiós? Però ja se sap, ... "els germans catòlics que parlen espanyol".

Nosaltres a Catalunya els coneixem bé, massa bé, i per descomptat ens oposem absolutament a aquesta immigració com ens oposem (no pretenem "controlar") a la musulmana.

La mundialització és alhora l'última fase ideològica del liberalisme i de la ideologia de la immigració. L'objectiu mundialista és el vell objectiu liberal d'un país un mercat, però a escala planetària. El seu instrument econòmic és l'ultra-capitalisme liberal, i per tant des del liberalisme, com es defineix a si mateix VOX, qualsevol oposició real a la immigració és una fal·làcia i a més feble. A VOX i als liberals els molesten per definició les fronteres i advoquen per la lliure circulació de persones i mercaderies com a paradigma ideològic.
Pot ser que facin servir alguna immigració "molesta" com a argument electoral, però la seva ideologia i els seus principis són els mateixos que provoquen aquesta immigració.

Deia Alain de Benoist que la immigració és l'"exèrcit de reserva del capitalisme", res més encertat. La immigració és part de la globalització liberal-mundialista, i només es pot solucionar des de postures ideològiques contraposades: l'anti-liberalisme, la crítica al capitalisme mundialista i la lluita per la defensa de les identitats. Els pobles arrelats davant del mercat liberal globalitzat.

Molts són els partits a Europa que defensen el que aquí diem; a Catalunya ho fa SOM Catalans.

Enric Ravello.




.












Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top