dimecres, 6 de juny del 2018

SOM: EL CATALANISME QUE DIU NO A LA IMMIGRACIÓ.


El passat cap de setmana el partit catalanòfob VOX a Barcelona, ​​de les 1.000 persones probablement moltes vindrien des de fora de Barcelona.

VOX competiria pel vot anti-català amb C 's, en aquest sentit no em preocupa gens. El que sí que ens preocupa és que aquests jacobins plens d'odi a la identitat catalana, pretenguin presentar-se amb un programa anti-immigració.

Aquí la cosa és clara, els espanyols ja han articulat la seva opció crítica amb la immigració, si els catalans no ho fem, deixarem aquest tema vital que preocupa profundament a una gran part del nostre poble en mans de l'espanyolisme. Així que el que cal fer és comprometre’s i col·laborar perquè SOM Catalans, sigui una força política important que aporta la solució que necessita Catalunya per aturar a la immigració i la islamització. Els espanyols han pogut, nosaltres també podem ... llevat que es prefereixi seguir votant als partits que volen liquidar la nostra identitat i obrir les portes al tsunami migratori: JXC, ERC, CUP, etc.


Enric Ravello Barber
Aquesta és una de les grans claus polítiques de Catalunya en els dos pròxims anys.

Defensa el teu país.
Sense complexos.