dimecres, 9 de març de 2016

PRESENTACIÓ DEL THINK-TANK "EUROHOPE" AL PARLAMENT EUROPEU. 
El proper dia 15 de març vam presentar oficialment al Parlament europeu el nou think-tank Eurohope, coordinat per Gabriele Adinolfi i del que formem part pensadors identitaris de diversos països europeus.

Eurohope té com a objectiu actualitzar i fer operativa una Visió del Món que té les seves arrels en la més profunda memòria dels pobles d'Europa.

Eurohope s'articularà l'avantguarda del pensament alternatiu europeu, dotant-la d'un mètode, una disciplina i uns objectius.

Eurohope creu en Europa com una identitat.

Eurohope creu en Europa com una necessitat.

Eurohope creu en Europa com un mite mobilitzador.

Eurohpe creu en la recreació de la Völkische Europa dissenyada al segle passat i avui actualitzable.

Eurohope tractarà en profunditat amb criteri i sense demagògies temes com la geopolítica, la immigració la crisi econòmica i la globalització.

Eurohope s'articula com a avantguarda, un pas endavant, però en contacte amb totes les iniciatives socials, ideològica i política que comparteixin els nostres principis i a les que pretenem dotar dels instruments ideològics necessaris per no caure en simples electoralismes de curt abast.

Eurohope organitzarà conferències, publicacions en diversos idiomes i reunions a tot Europa, sent la propera el dia 23 de març a Milà.
  
"Volem una acció i un pensament que siguin enemics de les idees comunes, lliures de tot complex de culpa, d'inferioritat, d'acceptació, fastiguejats de tot conformisme i de la idea d'agradar a les vestals del moralisme i del bonisme; una acció i un pensament que facin d'escut davant la vigent corrosió contra Hèrcules i contra Apol·lo, contra Esparta i contra Roma, contra Alemanya i contra la Cavalleria, contra Europa, contra el Pater i contra el Vir ". (Gabriele Adinolfi)

Anirem informant de les nostres activitats a través dels instruments de comunicació creats per a tal fi.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top