dimarts, 22 de març de 2016

EURHOPE HA NASCUT I AVIAT COMENÇA A POSAR-SE EN MARXA.
Preanunciada a París el dissabte 12 de març a l’Hotel Estats-Units Òpera, EurHope ha tingut el seu baptisme al Parlament europeu de Brussel·les el dimarts 15 i serà presentada en societat a Milà aquest dimecres 23 de març.

A Brussel·les van participar membres de nova nacions, a Milà tindrem oradors de sis.
Què és EurHope? Pròpiament és més un Think Tank (o millor un Tank del pensament) que un Centre d'Estudis, EurHope es concep però com una cosa diferent.

PRIMER DE TOT és un crocevia europeu per a les forces nacionalrevolucionarias, nacionalistes, etnoregionalistes, populista que es proposa ser alhora un laboratori, un esperit de cos, una escola de quadres i un centre estratègic de la visió de l'Imperium

Tot això no es farà simplement amb anàlisi, conferències, reunions i revistes, sinó amb una formació ideològica comú, amb tècnica i amb les experiències europees compartides amb això que a mi m'agrada definir com esperit lansquenete.

PARALELAMENT aquest centre estratègic s'implicarà en la creació de xarxes i en la realització de sinergies concretes que permetin a les forces vives fer-se respectar en l'era de la post-democràcia
Alguns dels objectius d'aquesta acció social i de lobby popular són les ambicions de tenir un paper de fibló a:
-La Organització socioeconòmica dels classes productives.
-La Coordinació de les classes productives vives i en conflicte.
-La Representació de les categories socials en el desenvolupament d'una alternativa corporativa.

Sobre aquests tres objectius ja hem començat a actuar. Pel que fa al primer estem organitzant l'estructura Lambda, per al tercer l'acció dels anomenats "stake holders"

En quan al segon punt, pensem en els agricultors (¿i per què no en els pescadors i els ramaders?) que estan desorientats a tot arreu, sistemàticament silenciats però que no estan coordinats ni tan sols a nivell regional. Realitzar una coordinació entre ells en tota l'Europa del sud, seria determinant i és un dels objectius que ens vam marcar.

ACTUALMENT estem a la graella de sortida però, per una actitud madurada de fa temps, la gestació de tot el que hem fet fins ara ha estat molt conscient i sobre cadascun dels objectius enunciats en tots els àmbits estem en marxa i amb perspectives autèntiques i reals.

EVIDENTMENT per passar les fases d'estructuració i rodatge, durant uns mesos el treball es farà sobretot intern. D'altra banda el temps d'actuar variarà segons els països ja sigui per raons de la pròpia realitat local, ja sigui de moment d'activació en què es trobi el nostre projecte, i, per tant, de l'assimilació dels seus criteris i de la seva mentalitat

En les últimes setmanes, hem progressat en totes les direccions i estructurat almenys els embrions en tots els sectors

A França, per exemple, estem posant en marxa una lògica organitzativa que s'assembla a la italiana però el més important és que per Lambda i els Stake Holders hem preparat ja una primera coordinació inter-nacional, el mateix val per l'aspecte més clàssic del think Tank

Ara es tracta de procedir amb passos ferms però meditats, privilegiant el substancial sobre l'aparent i posant-nos com a meta sobretot la sinergia i l'orquestra.

En altres paraules es tracta d'una revolució cultural que, el difús ús impropi del terme no confongui, és intel·lectual només en una mínima part.

I que ens portarà, i estem en grau d’ aconseguir  la més ambiciosa de les metes: convertir-nos en el que som, o almenys en el que diem ser.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 commentaires

Traductor / Translate

 
© Enric Ravello Barber
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top